ΚΑΒΑΛΑ

Ανακοίνωση για το περιστατικό διένεξης στην Κοινότητα Πολυστύλου, μεταξύ αγρότη της περιοχής και εποχιακού υπαλλήλου του Δήμου Καβάλας

Ο Δήμος Καβάλας καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό της διένεξης, που επισυνέβη προ ημερών στην κοινότητα Πολυστύλου, μεταξύ ενός αγρότη της περιοχής και εποχιακού υπαλλήλου του Δήμου Καβάλας .

Ο Δήμαρχος Καβάλας, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό, έδωσε εντολή για τη διενέργεια Ε.Δ.Ε., αναθέτοντας τη διεξαγωγή της σε ανώτερο διοικητικό στέλεχος (υπάλληλο) του Δήμου Καβάλας, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια, καθώς και τα πραγματικά γεγονότα αυτής της δυσάρεστης υπόθεσης.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος Καβάλας αποδοκιμάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και τις τυχόν εξωθεσμικές παρεμβάσεις στο έργο των υδρονομέων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, οι οποίοι εκτελούν τα καθήκοντα τους με βάση την κείμενη νομοθεσία, τον ισχύοντα Κανονισμό Άρδευσης και το ημερήσιο πρόγραμμα άρδευσης των καλλιεργήσιμων εκτάσεων.

Τέλος, χαρακτηρίζουμε ευτράπελη και φαιδρή, κάθε προσπάθεια, απ’ οπουδήποτε και αν προέρχεται, να δοθούν πολιτικές διαστάσεις και κίνητρα, στο συγκεκριμένο ατυχές συμβάν.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version