ΚΑΒΑΛΑ

Αλέξης Γούλας: Κατηγορίες για μίζες στον Δήμο Καβάλας

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Αλέξης Γούλας απαντά για τα έργα στην πλατεία Καπνεργάτη και τον κυκλικό κόμβο στην οδό Κουντουριώτου

Με ένα εκτενές κείμενο και δημόσια ανάρτηση, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Καβάλας, Αλέξης Γούλας, αναφέρεται στα δύο σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη: την ανάπλαση της πλατείας Καπνεργάτη και την κατασκευή κυκλικού κόμβου στην οδό Κουντουριώτου.

Ο κ. Γούλας επισημαίνει πως το έργο στην πλατεία Καπνεργάτη, παρά τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα που προέκυψαν, βρίσκεται πλέον σε τελικό στάδιο και τονίζει ότι θα πρέπει να κριθεί μόνο όταν ολοκληρωθεί πλήρως. Ασκεί κριτική σε όσους επικρίνουν επιπόλαια τις επιλογές στον φωτισμό και στα μάρμαρα της πλατείας, χωρίς να αναγνωρίζουν την προσπάθεια και χωρίς να αναφέρονται στην δικαιολογημένη κριτική για την καθυστέρηση του έργου.

Αναφορικά με τον κυκλικό κόμβο στην οδό Κουντουριώτου, ο αντιδήμαρχος τονίζει ότι πρόκειται για έργο οδικής ασφάλειας, απαραίτητο σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο τουριστικό σημείο της πόλης. Υπογραμμίζει ότι τα κυκλοφοριακά προβλήματα που παρατηρούνται στην περιοχή δεν οφείλονται στο έργο, αλλά σε γενικότερα φαινόμενα αυξημένης κίνησης κατά την τουριστική περίοδο, που παρουσιάζονται εδώ και χρόνια σε πολλά σημεία της Καβάλας.

Επιπλέον, ο κ. Γούλας καταγγέλλει τη σκληρή κριτική και τα υβριστικά σχόλια που διατυπώνονται στο διαδίκτυο για τα έργα και τους ανθρώπους που συμμετέχουν στην υλοποίησή τους. Αναφέρει χαρακτηριστικά πως έχει κρατήσει στιγμιότυπα από ύβρεις γνωστών και αγνώστων και τονίζει πως «όλοι κρινόμαστε κι όλοι είμαστε γνωστοί γιατί η Καβάλα μας είναι μικρή».

Σε ένα ειλικρινές και αποκαλυπτικό κείμενο, ο αντιδήμαρχος αναρωτιέται τι ωθεί κάποιους να ασχολούνται με τα κοινά, υπογραμμίζοντας ότι για τον ίδιο η συμμετοχή έχει να κάνει με το όραμα να αφήσει κάτι καλό για την πόλη του, παρά τις δυσκολίες, τις συγκρούσεις και τις αρνήσεις που συναντά.

Καταλήγει τονίζοντας πως δεν σκοπεύει να «χτίσει στρατό» για τις επόμενες εκλογές ούτε να «βολέψει κολλητούς», αλλά να βαδίσει με όσους μπορούν να καταλάβουν το όραμα και τη δουλειά που γίνεται. «Οι υπόλοιποι συνεχίζουν με τη μιζέρια τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του κ. Γούλα κλείνει με μια ευχή για καλό Σαββατοκύριακο και την επισήμανση πως όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version