ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Ανακοίνωση ΕΛΓΑ για υποβολή οριστικών αιτήσεων χορήγησης ενισχύσης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ: «ΕΤΗΣΙΟ 2021»

Οι ενδιαφερόμενοι που είχαν υποβάλλει ΑΡΧΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ σε Φυτικό Κεφάλαιο Δέντρα (ελιές, ροδιές) από παγετό και πλυμμήρα του χειμώνα του 2021, θα πρέπει να υποβάλλουν  ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ Χορήγησης Ενίσχυσης ΠΣΕΑ εως και την Παρασκευή 12 Μαϊου 2023, στην Ανταποκρίτρια ΕΛΓΑ Θεοδωρίδου Μαρίνα, στο κτήριο Παλιάς Δημαρχείας (τηλ. 2551350083).

(ΑΒΑΝΤΟΣ, ΑΙΣΥΜΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΣΥΚΟΡΡΑΧΗΣ, ΑΝΘΕΙΑΣ, ΔΩΡΙΚΟΥ, ΛΟΥΤΡΟΥ, & ΝΙΨΑΣ).

Βασική προϋπόθεση για την καταβολή των ενισχύσεων είναι:

  1. Το επίπεδο των ζημιών, να φθάνει ένα κατώτατο όριο, το οποίο καθορίζεται στο 30% των ομοειδών ειδών σε επίπεδο παραγωγού.
  2. Όταν υπέβαλαν τις ΑΡΧΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ να μην ήταν πάνω από 70 ετών. 

Δικαιολογητικά Φυσικών Προσώπων:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου.
  2. Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του τραπεζικού βιβλιαρίου, όπου θα φαίνεται ευκρινώς το όνομα του αιτούντα, το IBAN και ο αριθμός λογαριασμού.
  3. Φωτοαντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έντυπο Ε1) του φορολογικού έτους 2020 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2020), φωτοαντίγραφο του αντίστοιχου εκκαθαριστικού σημειώματος, και εφόσον υπάρχει φωτοαντίγραφο της αντίστοιχης κατάστασης οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα (έντυπο Ε3).
  4. Οι ασφαλιστικές υποχρεώσεις στον ΕΛ.Γ.Α για το έτος 2021, πρέπει να έχουν εκπληρωθεί μέχρι την τελευταία ημέρα υποβολής των οριστικών αιτήσεων ενίσχυσης (02-05-2023).
  5. Φωτοαντίγραφο της απόφασης ένταξης, για τους νέους αγρότες.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version