EVENTS

Αφιέρωμα στον ποιητή της θάλασσας, Νίκο Καββαδία

Το κοινό της Καβάλας για αλλη μια φορά έδειξε την αγάπη του στον κόσμο της τέχνης γεμίζοντας το θεατράκι της  Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας το απόγευμα της Δευτέρας . Ουσιαστικά επρόκειτο για την πρώτη Φθινοπωρινή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Μια μουσικοθεατρική παράσταση όπου με μοναδικό τρόπο πλέκεται η ποίηση με την μουσική, η λογοτεχνία με την θάλασσα και το θέατρο με την πληροφορία… Αναδεικνύεται η μοναδικότητα και η οικουμενικότητα του Ν. Καββαδία με στοχασμό και μέτρο… Η τέχνη, η γνώση και ψυχαγωγία σ’ έναν διαρκή χορό, θα προσπαθήσουν να μας ταξιδέψουν…Ο Άγγελος Ζαγοριανός και ο Δημοσθένης Βαρδαβούλιας παρουσίασαν το αφιέρωμα τους στον «… ταξιδευτή ποιητή Νίκο Καββαδία». 

Ενω πριν ξεκινήσει αυτη η όμορφη βραδιά ο κ. Βαρδαβούλιας δήλωσε στην κάμερα του Ena Channel ότι ήταν χαρά του που βρίσκονταν στο πιο ιστορικό σωματείο της πόλης ως προς τα πολιτιστικά. Ενώ στη συνέχεια με τη σειρά της η κ. Βυζοβίτη τόνισε ότι είναι τιμή της Στέγης που φιλοξενεί την εκδήλωση δυο ανθρώπους των γραμματων και τεχνών και ευχήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασια αυτή.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version