Quantcast
Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

87η ΔΕΘ – Μητσοτάκης: Από 1/1/24 ξεπαγώνουν οι τριετίες και κάθε επίδομα προϋπηρεσίας

Το«ξεπάγωμα» των τριετιών από 1ης Ιανουαρίου 2024 ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μεταξύ άλλων τη συνέχιση του «Market Pass» έως το τέλος του έτους μόνο στη Θεσσαλία και στον Έβρο, καταβολή του «Youth Pass» σε 200.000 18άρηδες και 19άρηδες, νέα αύξηση στους συνταξιούχους τον Ιανουάριο, αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί σε 1.340.000 δηλώσεις, αλλά και κατάργηση των μετρητών στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

Ανακοίνωσε επίσης ότι 2.500 στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας επιστρέφουν στους δρόμους από τη φύλαξη προσώπων, εξήγγειλε μέτρα κατά της φοροδιαφυγής και σημείωσε ότι πρέπει να ξεκινήσει διάλογος για την υποχρεωτική ασφάλιση όλων των περιουσιών.

Click to comment

Απάντηση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Προκλητικό δημοσίευμα κατά του Μητροπολίτη Άνθιμου, από μειονοτική εφημερίδα

Η εφημερίδα Millet που εκδίδεται στην Ξάνθη και αυτοαποκαλείται ως “εφημερίδα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης”, δημοσίευσε άρθρο που διαστρεβλώνει πλήρως τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης, σχετικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Η μειονοτική εφημερίδα υπονοεί οτι αυτές οι δηλώσεις αποτελούν απειλή για τη μειονότητα της Θράκης. Μάλιστα, αναφερόμενη στη στάση της Ελλάδας απέναντι σε μειονοτικούς πληθυσμούς, κάνει λόγο και για “μακεδονική μεονότητα”.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δημοσκόπηση Interview: Η ακρίβεια το βασικό μήνυμα που έστειλαν οι ψηφοφόροι στην κυβέρνηση

Την ακρίβεια επέλεξαν οι περισσότεροι από όσους συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Interview για το politic.gr ως την απάντηση στο ερώτημα για ποιον από τους λόγους θέλατε να στείλετε μήνυμα στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα η ακρίβεια συγκεντρώνει το 40% των απαντήσεων και ακολουθούν:

ο γάμος των ομοφύλων 24%

το φορολογικό για τους ελεύθερους επαγγελματίες 15%

η διαχείριση του δυστυχήματος των Τεμπών 12%

ο νέος κανονισμός για τα ακαθάριστα οικόπεδα 5%

ο νόμος για τα μη κρατικά πανεπιστήμια 2%

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη στον Βουλευτή Ν. Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο για την υπουργοποίησή του

Ως Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Βουλευτή Ν. Καβάλας της Ν.Δ. κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, για την τοποθέτησή του ως Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου.

Εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του, σε ένα τόσο κρίσιμο τομέα ευθύνης λόγω του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος. Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος θα συμβάλει στην ορθή αντιμετώπισή του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς και προς όφελος της περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη δίνη των μεταναστευτικών ροών από τη γείτονα Τουρκία.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en