ΚΟΙΝΩΝΙΑ

8 αξιοσημείωτες στιγμές σε κάθε σχέση

Όλα τα ζευγάρια διαφέρουν μεταξύ τους. Στον τρόπο επικοινωνίας, στα πράγματα που κάνουν μαζί, στο πώς αντιδρούν, στον τρόπο που συμπεριφέρονται και σε πολλά πολλά άλλα θέματα. Αυτό που παραμένει ίδιο, όμως, σε οποιαδήποτε σχέση είναι οι παρακάτω 8 στιγμές ακόμη κι αν τα πρόσωπα και οι καταστάσεις αλλάζουν!

  1. Οι πρώτες σας στιγμές ως ζευγάρι: Το πρώτο φιλί, το πρώτο ραντεβού ή πρώτη σας φορά μαζί! Αυτές είναι στιγμές τις οποίες όσος καιρός και να περάσει θα παραμένουν έντονες και πάντα θα τις θυμάστε λες και έγιναν χθες. Ακόμη κι αν ήταν κάπως αμήχανα!
  2. Οι έντονοι καβγάδες: Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν εντάσεις, πόσο μάλλον στις ερωτικές. Είτε συμβαίνουν, λοιπόν, για μικροπράγματα, είτε για σημαντικά γεγονότα, οι καβγάδες που είναι έντονοι αλλά σε καμία περίπτωση το ζευγάρι δεν διανοείται το χωρισμό καταλήγουν ως αστείες αναμνήσεις μετά από καιρό!
  3. Η στιγμή που αναφέρεστε  για το σύντροφό σας ή εκείνος για εσάς ως η κοπέλα μου ή το αγόρι μου αντίστοιχα σε γνωστούς και φίλους: Εκεί είναι που πλέον τα πράγματα έχουν σοβαρέψει και πρέπει να το πάρετε απόφαση. Τι κι αν το ξεκινήσατε για να περάσετε απλώς καλά, αυτές οι λέξεις ανοίγουν καινούρια μονοπάτια σε μία κοινή πορεία. It’s official!
  4. Η στιγμή που ανακαλύπτετε ότι το μέλλον σας περικλείει απαραίτητα κι εκείνον ή εκείνη: Νιώθετε παγιδευμένοι ή μήπως ανακουφισμένοι. Αυτό είναι ένα πολύ ευδιάκριτο σημάδι για το αν θα προχωρήσετε μαζί ή όχι.
  5. Η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το μπάνιο, ενώ είναι μέσα εκείνος/εκείνη: Ίσως δε θυμάστε πότε ακριβώς συνέβη αλλά από αυτή τη στιγμή και μετά θα διαγράψετε ένα καινούριο κύκλο άνεσης με το σύντροφό σας.
  6. Η στιγμή της επανένωσής σας, έστω και μετά από λίγες ημέρες μακρυά: Είτε έλειψε για 1 μέρα είτε για μια εβδομάδα, το αποτέλεσμα είναι ίδιο…Σας έλειψε πολύ! Και η στιγμή της παραλαβής από το αεροδρόμιο, το τρένο, το μετρό ή όποιο άλλο μέσο είναι ζωντανή και έντονη σαν πυροτέχνημα.
  7. Η πρώτη φορά που μοιράζεστε το κρεβάτι χωρίς να κάνετε σεξ: Αν το καλοσκεφτείτε είναι πολύ σημαντική στιγμή. Δεν σημαίνει ότι έχετε χάσει το πάθος και τον έρωτα. Σημαίνει πως πλέον και οι δυο είστε πιο ώριμοι μέσα στο κοινό σας εγχείρημα και περνάτε πολύ καλά μαζί ακόμη και χωρίς σεξ!
  8. Οι πρώτες σας διακοπές: Κυρίως, εάν προηγουμένως δεν συγκατοικείτε, οι πρώτες σας διακοπές είναι κάτι που θα σας μείνει αξέχαστο. Άγχος, ανυπομονησία και χαρά συνδυάζονται και το αποτέλεσμα θα το κρίνετε μετά την επιστροφή σας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version