ΚΑΒΑΛΑ

8ο Wood water wild festival | 18-19 Ιουνίου στο μονοπάτι της παλιάς Καβάλας

Το 8o wood water wild festival είναι προ των πυλών. Ένα φεστιβάλ στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Περιβαλλοντικού Μονοπατιού της Παλιάς Καβάλας.

Με 2 επίσημους αγώνες ορεινού τρεξίματος και ορεινής ποδηλασίας. Με δραστηριότητες υπαίθρου (αναρρίχηση, τοξοβολία, flying fox κ.α.). Με οικολογικά εργαστήρια, εργαστήρια για παιδιά. Με εικαστικές δράσεις. Με συναυλίες και Dj’s. Με διαλέξεις και παρουσιάσεις. Με μια έκθεση χειροτεχνίας, παραδοσιακών προϊόντων και βιβλίου. Και με πολλές ακόμη εκδηλώσεις που θα ανακοινώνονται όσο πλησιάζουμε στο τριήμερο της διοργάνωσης.

Από την πλευρά της Δημωφέλεια Αναστασία Ιωσηφίδου έκανε λόγο για μία αθλητικοπολιτιστική διοργάνωση με προβολή των ορεινών όγκων, αναδεικνύοντας παράλληλα εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Η αντιδήμαρχος πολιτισμού και κοινωνικών θεμάτων Κορίνα Χιώτη-Πρασσά, επεσήμανε πως οι άνθρωποι του δήμου δουλεύουν στην κεντρική ιδέα του εναλλακτικού τουρισμού και απηύθυνε κάλεσμα στους Καβαλιώτες να επισκεφθούν το μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας.

Ο εκπρόσωπο του συλλόγου Παλιάς Καβάλας Γιάννης Προμούσας τόνισε πως το φεστιβάλ είναι πετυχημένο καθώς βασίζεται στις συνεργασίες και στη συλλογικότητα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό φεστιβάλ, γεμάτο μαγεία , το οποίο όπως σημείωσε έχει μέλλον.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version