ΕΠΙΚΑΙΡΑ

70% πληρότητα στα ξενοδοχεία της Θάσου τέλη Σεπτεμβρίου (video)

Tο καλοκαίρι έχει φύγει προ πολλού, ωστόσο η τουριστική κίνηση στο νησί της Θάσου δεν… πτοείται, καθώς η πληρότητα σε πολλά ξενοδοχεία αγγίζει το 70% αν και είναι τέλη Σεπτεμβρίου.
Η πλειοψηφία των τουριστών προέρχονται από τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Βουλγαρία και την Ουκρανία, ενώ ελέω και των καλών θερμοκρασιών, το Σαββατοκύριακο επέλεξαν το νησί και αρκετοί Έλληνες για μια σύντομη εξόρμηση.

Όλα δείχνουν πως η παράταση του καλοκαιριού -λόγω των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών- επέφερε και την παράταση της τουριστικής περιόδου.
Από την πλευρά της Περιφέρειας ΑΜ-Θ συνεχίζοναι οι προσπάθειες για την τουριστική προβολή και η συμμετοχή στις νέες εκθέσεις είναι πλέον γεγονός.O Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Κώστας Αντωνιάδης πρόκειται να ταξιδέψει στην Γαλλία, καθώς η Περιφέρεια ΑΜ-Θ πρόκειται να λάβει μέρος σε μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις για επαγγελματίες του τουρισμού, τη Διεθνή Έκθεση International French Trade Market Top Resa – IFTM 2017 Πρόκειται για μία από τις πλέον σημαντικές εκθέσεις τουρισμού στη Γαλλία, που σηματοδοτεί την ετήσια συνάντηση των Γάλλων επαγγελματιών τουρισμού με εκθέτες από όλο τον κόσμο. Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειάς πρόκειται να συναντηθούν με τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της Γαλλίας, καθώς και με διαμορφωτές της κοινής γνώμης (ΜΜΕ και bloggers).

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version