MEDIA

Η ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ” ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Χαλκιδική: Δυο πόδια για το καλοκαίρι

Κασσάνδρα ή Σιθωνία; Summer clubbing ή το jazz της φύσης; Πρώτο ή δεύτερο πόδι; Όποια κι αν είναι η επιλογή, το σίγουρο είναι πως στον παράδεισο της Βόρειας Ελλάδας θα βρούμε τις πιο όμορφες τιρκουάζ γωνιές και τα πιο φιλόξενα χωριά για να ξεκαλοκαιριάσουμε.

Να έχεις στη μύτη σου τη μυρωδιά του πεύκου και στα πόδια σου να σκάει το κύμα. Να βρίσκεσαι σε έναν μεσαιωνικό πύργο, αλλά η σκέψη σου να τρέχει στην τυρκουάζ απόχρωση που λαμπυρίζει στο βάθος. Να κάνεις μακροβούτι σε μια ερημική παραλία με την παρέα σου, και να απολαμβάνεις την απόλυτη ησυχία, λίγες ώρες πριν βρεθείς στο πιο δυνατό beach party της ζωής σου. Κι εκεί, να σε βρει το ξημέρωμα, με τον ήλιο να εμφανίζεται πίσω από μυστικούς ορμίσκους.

 

Κι όμως, δεν πρόκειται για το μέρος κάποιου ανέφικτου ονείρου μας. Είναι οι πολλές πλευρές της ομορφιάς που κρύβονται στο θερινό αποκούμπι της βόρειας Ελλάδας. Το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής το πρόλαβε… ο Θεός, αλλά τα άλλα δύο είναι αφιερωμένα στο δικό μας, θεϊκό καλοκαίρι, και διαθέτουν κάτι για όλους μας: Για την αγία ελληνική οικογένεια, για τα party animals της φοιτητικής συνομοταξίας, για τους ερημίτες και τους εναλλακτικούς…  Ακολουθούν τα best of της Χαλκιδικής για «αρχάριους» – ή αλλιώς για τους Νότιους που μέχρι τώρα έκαναν το λάθος να σνομπάρουν τον παράδεισο της Χαλκιδικής «επειδή δεν είναι νησί».

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version