ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μακάριος Λαζαρίδης | Δεν υπάρχει ελευθερία αν δεν υπάρχει ασφάλεια των πολιτών

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΕ Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Ο κ. Λαζαρίδης συναντήθηκε αρχικά με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιάννη Καραμανλή, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις δυνατότητες, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία.

Στη συνέχεια ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του κ.  Μητσοτάκη επισκέφθηκε όλες τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης και συνομίλησε με τους επικεφαλής και τους αστυνομικούς.

Ο κ. Λαζαρίδης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση

«Δεν υπάρχει ελευθερία, εάν δεν υπάρχει ασφάλεια των πολιτών»

«Επισκέφτηκα σήμερα την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ, αλλά και να συνομιλήσω με τα στελέχη και τους αστυνομικούς και να ακούσω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τους ευχαρίστησα για το γεγονός ότι καθημερινά εξασφαλίζουν την ασφάλεια όλων μας. Συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Για τη Νέα Δημοκρατία, τα ζητήματα νόμου και τάξης είναι στην πρώτη προτεραιότητα. Δεν υπάρχει ελευθερία, εάν δεν υπάρχει ασφάλεια των πολιτών.

Τα Σώματα Ασφαλείας, τα οποία είναι επιφορτισμένα με την επιβολή του νόμου και της τάξης, βρίσκονται, δυστυχώς, σήμερα, σε μια τραγική κατάσταση.

Με πεπαλαιωμένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και με χαμηλό το ηθικό, διότι δεν απολαμβάνουν ούτε καν της πολιτικής στήριξης για το εξαιρετικά δύσκολο έργο το οποίο επιτελούν.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί ότι με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν, το συντομότερο δυνατόν, όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version