ΕΠΙΚΑΙΡΑ

5 Πανελλαδικά βραβεία για την ENA MEDIA GROUP

Το ENA CHANNEL για ακόμη μία φορά κατάφερε να ξεχωρίσει και  να αποδείξει ότι η ενημέρωση για την Περιφέρεια ΑΜΘ ανήκει αποκλειστικά στο ENA CHANNEL.

Μετά από 12 βραβεία που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια και πολλά από αυτά Χρύσα GOLD για το 2021 “έρχονται” να προστεθούν ακόμη 5.

Το ENA CHANNEL λοιπόν κατακτά την κορυφή ανάμεσα στα περιφερειακά ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα με Χρυσό – GOLD BEST OVERALL EDITORIAL PRESENCE – ΣΥΝΟΛΙΚΉ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΎ ΣΤΑΘΜΟΎ, ένα βραβείο που αποδεικνύει ότι το ENA κατάφερε ανάμεσα σε όλα τα Περιφερειακά ΜΜΕ της χώρας να κατακτήσει την κορυφή στην ενημέρωση, ψυχαγωγία του. Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του ENA κ. Μάνθος Κουκουτίνης, ο οποίος στον λόγο του ευχαρίστησε την δημοσιογραφική, τεχνική και διαφημιστική ομάδα του ENA, αλλά και φυσικά τον Διευθυντή Ειδήσεων του ENA κ. Απόστολο Ατζεμιδάκη για την συνολική προσπάθεια και την μαχητικότητα της δημοσιογραφικής ομάδας.

Ταυτοχρόνως το ENA κατέκτησε το SILVER βραβείο για την εκπομπή ΕΞ – ΙΣΤΟΡΩ. Πιο συγκεκριμένα το βραβείο SILVER ENA CHANNEL – VIDEOTEX ΕΞ – ΙΣΤΟΡΩ  BEST BROADCAST, την εκπομπή του Θανάση Διαλεκτόπουλου. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του. ENA MEDIA GROUP κ. Λευτέρης Κουκουτίνης, όπου στον λόγο του τόνισε την σπουδαιότητα της Τοπικής ιστορίας αλλά και της προσπάθειας του ΕΝΑ να αναδείξει με όλες τις δυνάμεις του την Περιφερειακή ιστορία.

Επιπλέον το ENA κατέκτησε το Χρυσό βραβείο για το rebranding του σταθμού. Πιο συγκεκριμένα το COLD ENA CHANNEL – VIDEOTEX REBRANDING ENA MEDIA GROUP 2021 DESIGN / PRODUCTION. Το βραβείο παρέλαβε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κα. Γεωργία Κουκουτίνη, η οποία με την σειρά της ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη και τεχνικό του ENA  κ. Δημήτρη Χατζόγλου για τo rebranding του σταθμού.

Ενώ ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν ο Γενικός Διευθυντής του ENA κ. Μάνθος Κουκουτίνης παρέλαβε και το Bronze βραβείο για την εταιρική κοινωνική ευθύνη του τηλεοπτικού μέσου και πιο συγκεκριμένα το BRONZE ENA MEDIA GROUP – Ολοκληρωμένες Ενέργειες Επικοινωνίας και Marketing Communication & Marketing για τις καμπάνιες του  “Μας λείψατε…”(μία καμπάνια για τον τομέα της εστίασης), καμπάνια για τον καρκίνο του Μαστού, καμπάνια για την στήριξη του έργου του Χαμόγελου του Παιδιού.

Ενώ το ENA στον διαφημιστικό τομέα κατάφερε να ξεχωρίσει και πιο συγκεκριμένα κατέκτησε το BRONZE ENA MEDIA GROUP ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ADVERTISING. Το βραβείο παρέλαβε η Αρχισυντάκτρια Δελτίου του ΕΝΑ κα. Μαρία Παπαζογλου, η οποία αναφέρθηκε στην αλλαγή της διαφημιστικής προσέγγισης του ENA με ένα ξεκάθαρο ανθρωποκεντρικό πρόσωπο πλέον αλλά και φυσικά ότι το ENA κατάφερε να προσεγγίσει και να αναδείξει ένα ακριτικό νησί και πιο συγκεκριμένα την Λήμνο ως έναν κορυφαίο πλέον τουριστικό προορισμό, ενώ ευχαρίστησε το διαφημιστικό τμήμα του σταθμού κα. Μαρία Κελαϊδή, Διευθύντρια του Διαφημιστικού Τμήματος, την κα. Λίστα Ναλμπάντη, διαφημίστρια του ΕΝΑ αλλά και φυσικά τον εικονολήπτη και φωτογράφο κ. Γιάννη Ζάχαρη.

Τις υποψηφιότητες στα Regional Media Awards αξιολόγησε κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι Πρόεδρος της Επιτροπής αξιολόγησης ήταν με ιδιαίτερη τιμή η Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων κα. Σάγια Τσαουσίδου, η οποία στον λόγο της τόνισε την σπουδαιότητα της Περιφερειακής ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπρόσωπος της κυβέρνησης στον μεγάλο θεσμό ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγάλη δύναμη της Περιφερειακής ενημέρωσης ειδικά την περίοδο του κορωνοϊού. Ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι η κυβέρνηση θα παλέψει να επιλυθούν ακόμη και τα προβλήματα που υπάρχουν και οι δυσκολίες της περιφερειακής ενημέρωσης.

Τα συνολικά βραβεία του ENA για το 2021

Τα βραβεία διοργανώθηκαν ακόμα μία φορά από την Boussias Communications.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής.

Η ομάδα του ENA με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Γιάννη Οικονόμου

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version