ΑΘΛΗΤΙΚΑ

43ου #holisteRUN | Εκκίνηση από την Ονειρούπολη στις 04 Δεκεμβρίου

Δεκέμβριος, ο τελευταίος και πιο κρύος μήνας του έτους με τις πιο “θερμές” γιορτές! Όπως κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο, έτσι και φέτος, το #holisteRUN έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και προσπαθεί να μοιράσει όσο περισσότερα χαμόγελα μπορεί, όχι στους δρομείς αλλά από τους δρομείς.

Σε αυτό το #holisteRUN θα χρειαστούμε την βοήθεια σου για το Σπίτι ανοιχτής φιλοξενίας της Ένωσης Κυριών Δράμας. “Ο ξενώνας του διαθέτει δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα για την φιλοξενία άγαμων μητέρων, κακοποιημένων γυναικών και παιδιών. Επίσης από τις αρχές του 2014 φιλοξενούνται άστεγοι Δραμινοί, καθώς και φοιτήτριες απόρων οικογενειών.” Με την υποστήριξή σας θα μπορέσουν να καλυφθούν πολλά από τα έξοδα καθώς και να βοηθηθούν οι φιλοξενούμενες γυναίκες και παιδιά!

Στην Είσοδο της Ονειρούπολης, πριν την εκκίνηση αλλά και μετά τον τερματισμό του 43ου #holisteRUN, απο το σταντ της Ένωσης Κυριών Δράμας μπορείς να προμηθευτείς την αναμνηστική μπλούζα και να βοηθήσεις στην συγκέντρωση χρημάτων για αυτόν τον σκοπό! Ολόκληρο το ποσό θα διατεθεί στο Σπίτι ανοιχτής φιλοξενίας, 100%.

Σας ευχαριστούμε για την βοήθεια και ευχόμαστε καλές και χαρούμενες γιορτές σε όλους σας! Καλή αντάμωση!

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version