ΓΥΝΑΙΚΑ

4 εύκολοι- φυσικοί τρόποι για να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας την νύχτα

Σφίξτε τους πόρους σας και να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους με λεμόνι και αμυγδαλέλαιο.

Το λεμόνι και το αμυγδαλέλαιο συνεργάζονται καλά και είναι σίγουρο ότι θα αφήσουν την ευαίσθητη επιδερμίδα κάτω από τα μάτια σας σφιχτή και απαλλαγμένη από μαύρους κύκλους. Ο χυμός λεμονιού έχει βιταμίνη C, ένα φυσικό λευκαντικό παράγοντα ενώ το αμυγδαλέλαιο είναι αντιοξειδωτικό, έχει φυσικές ενυδατικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία αγγειακών προβλημάτων, όπως οι ευρυαγγείες.

Πως Να Το Κάνετε:

Απλά πιέστε το χυμό ενός λεμονιού σε ένα ποτήρι, ανακατέψτε το με λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιο και εφαρμόστε το κάτω από τα μάτια σας πριν πάτε για ύπνο για να αντιμετωπίσετε τους μαύρους κύκλους

2

Δοκιμάστε μια μάσκα ντομάτας

Ένα από τα φθηνότερα υλικά από το καλάθι των λαχανικών είναι ντομάτες όταν είναι στην εποχή τους. Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για να φτιάξετε μια μάσκα, μόνο ένα κομμάτι, και μπορείτε να φάτε την υπόλοιπη ντομάτα. Αυτό το κομμάτι το αναμιγνύετε με μια μικρή ποσότητα μέλι μέχρι να σχηματιστεί μια πάστα και δημιουργείτε ένα αντιβακτηριακό μείγμα που είναι γεμάτο με ευεργετικές βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

Πως Να Το Κάνετε:

Κόβετε την κατάλληλη ποσότητα ντομάτες για να έχετε όσες χρειάζετε για να κάνετε μάσκες για αρκετές μέρες και τις παγώνετε. Ξεπαγώνετε μόνο την ποσότητα που θέλετε και μόνο όταν είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τη μάσκα σας αναμιγνύοντας με μια μικρή ποσότητα μελιού. Απλώστε το μίγμα στο πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο και ξεπλύνετε το πρωί για να έχετε όμορφο δέρμα όλη την υπόλοιπη μέρα. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το μείγμα μπορεί να λεκιάσει, έτσι όταν το χρησιμοποιείτε, καλύψτε το μαξιλάρι σας με μια πετσέτα.

3
Μέλι και Βρώμη κάνουν για πρωινό αλλα και για μία νυχτερινή Μάσκα προσώπου
Αν το δέρμα σας είναι ξηρό και σκασμένο, η βρώμη θα σας κάνει να νιώσετεί καλύτερα αφοι έχει καταπραϋντικές ιδιότητες. Όταν συνδυάζεται με την ενυδατική και αντιβακτηριδιακή δράση του μελιού, έχετε μια μάσκα δυναμίτη που θα αφήσει το δέρμα σας λείο και απαλό

Πως Να Το Κάνετε:
Ανακατέψτε ίση ποσότητα μελιού με αποξηραμένα βρώμη μέχρι να σχηματιστεί μια πάστα. Εφαρμόστε την πάστα στο πρόσωπό σας και απλώστε την σε αυτό ομοιόμορφα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Αφήστε να καθίσει για 15 λεπτά ή μπορείτε να κοιμηθείτε όλη νύχτα και να ξεπλύνετε το πρωί. Να γνωρίζετε ότι αυτό το μείγμα μπορεί να λεκιάσει, έτσι όταν το χρησιμοποιείτε, καλύψτε το μαξιλάρι σας με μια πετσέτα. Το πρόσωπό σας θα φαίνεται ανανεωμένο και ελεύθερο από την ξηρότητα που προκαλείται από το χειμώνα.

4
Απαλλαγείτε απότην ακμή με Tea Tree και λάδι καρύδας
Το λάδι καρύδας έχει φυσική αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση, ενώ επίσης ενυδατώνει.Το λάδι τσαγιόδεντρου χρησιμοποιείται ως αντιβακτηριακό . Μειώστε τις επιπτώσεις της ακμής και εξαλείψτε τα εξανθήματα με το συνδυασμό αυτών των δύο συστατικών. Δεν Θα σκοτώσετε μόνο τα βακτήρια, αλλά το κάνετε χωρίς να ξεραθεί το δέρμα σας, γεγονός που θα φράξει τους πόρους και θα κάνει την ακμή ακόμα χειρότερη.

Πως Να Το Κάνετε

Απλά λιώσετε ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας σε μπεν μαρίή στα μικροκύματα, στη συνέχεια αναμείξτε σε λίγες σταγόνες έλαιου τσαγιόδεντρου. Ανακατέψτε μέχρι να αναμιχθεί καλά. Απλώστε το στο πρόσωπό σας τη νύχτα και ξεπλύνετε το πρωί για μια όμορφη επιδερμίδα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version