ΚΑΒΑΛΑ

4 ακόμη πλοία στην Κεραμωτή το επόμενο καλοκαίρι

Τον προηγούμενο μήνα αποφασίστηκε και εφαρμόστηκε γρήγορα χωρίς ανακοινώσεις αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου των επιβατών που ταξιδεύουν από την Κεραμωτή στο Λιμένα Θάσου και το αντίστροφο. Τα εισιτήρια αυξήθηκαν κατά πενήντα λεπτά έτσι οι επιβάτες που ταξιδεύουν από την Κεραμωτή προς το Λιμένα κα το αντίστροφο πληρώνουν πλέον τέσσερα ευρώ και όχι 3,5. Φημολογείται ότι θα επακολουθήσει και αύξηση των κομίστρων για τα οχήματα. Αυτό προς το παρόν είναι μόνο φήμη.

Η πορθμειακή γραμμή της Κεραμωτής ενδιαφέρει πολύ περισσότερους επιχειρηματίες κι έτσι για το καλοκαίρι του 2019 από τώρα θεωρείται βέβαιη η παρουσία στη γραμμή τεσσάρων επιπλέον πλοίων, ισάριθμων ναυτιλιακών εταιρειών που μέχρι σήμερα δε σχετίζονται με τη ακτοπλοϊκή σύνδεση Καβάλας – Θάσου. Οι ναυτιλιακές εταιρείας που επί χρόνια δραστηριοποιούνται στην περιοχή θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την αύξηση του ανταγωνισμού και τα τέσσερα επιπλέον πλοία.

Τα δεδομένα για το επικείμενο καλοκαίρι δε φαίνεται να αλλάζουν. Συνολικά από τα δρομολόγια από Καβάλα προς Θάσο και το αντίστροφο εμπλέκονται δώδεκα πλοία. Ένδεκα στη γραμμή της Κεραμωτής και ένα στη γραμμή του Πρίνου. Αν διαφοροποιηθεί κάτι φέτος το καλοκαίρι αυτό θα αφορά σε νέο πλοίο της εταιρείας συμφερόντων Φιλιάγκου που επιδιώκει να εκτελεί μόνο το προσεχές καλοκαίρι δρομολόγια στη γραμμή της Κεραμωτής.  Μεγάλη ωστόσο αλλαγή αναμένεται να οριστικοποιηθεί το καλοκαίρι του 2019.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version