ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

4η βιβλιογιορτή στην Κομοτηνή

Για 4η  συνεχόμενη χρονιά γίνεται στην Κομοτηνή η ετήσια μεγάλη βιβλιογιορτή των προσφορών “Βazaar βιβλίου BOOKFEST”  και πιο συγκεκριμένα στο Kosmopolis Mall από τις 6 Ιουλίου μέχρι 1 Αυγούστου.

Υπάρχει για τους επισκέπτες Ελέυθερο και Δωρεάν PARKING ενώ οι ώρες λειτουργίας καθημερινά θα είναι από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ και Σάββατα 10 πρωί έως 8 βράδυ – Κυριακές κλειστά.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν ετικέτα με την τιμή διάθεσης ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή που θα τa αγοράσει. Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στις αγορές. Μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα μόνο βιβλίο με αξία 0,50 λεπτά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με φιλική πρόσβαση ΑΜΕΑ και μπορείτε  σε έναν άνετο χώρο να επιλέξετε από την τεράστια ποικιλία βιβλίων αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Υπάρχουν βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλων των κατηγοριών. Νηπιακά, Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας, Παιδικά και Εφηβικά, Παραμύθια, Παζλ, Κατασκευές, Λογοτεχνία Ελληνική και Ξένη, Σύγχρονη και Κλασική, Ποίηση, Ψυχολογία, Ιστορία, Λαογραφία, Κόμικς, Χιούμορ, Επιστημονική Φαντασία, Αστυνομικά, Τρόμου και χιλιάδες άλλα.

Χιλιάδες τίτλοι όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες περιμένουν να τους εξερευνήσετε και να βρείτε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Δεκτές επίσης θα γίνονται όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version