ΚΟΙΝΩΝΙΑ

4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ | Η Ελλάδα γνωρίζει τις γεύσεις της Λήμνου

Με τη φροντίδα του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου, τα προϊόντα του νησιού μας ταξίδεψαν στην έκθεση τοπικών προϊόντων ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που άνοιξε τις πόρτες της για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου, κοινό και εμπορικοί επισκέπτες, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη έκθεση, που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών.

Το περίπτερο της Λήμνου φιλοξενεί τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα του νησιού και οι εθελόντριες Λημνιές της Αθήνας, η Ολυμπία Λασπατζάκη, η οποία μαζί με την εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου έστησαν το περίπτερο, η Αριστέα Παλαίστρου και η Αγγελική Κουτουλάκη ενημερώνουν τους επισκέπτες και προσφέρουν κεράσματα όλων των προϊόντων για μια γευστική γνωριμία μαζί τους.

Σκοπός και αυτής της προσπάθειας είναι να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό οι γεύσεις της Λήμνου, να δοκιμαστούν και να αγαπηθούν, ώστε να αναζητούνται εντός και εκτός νησιού.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η συμμετοχή της Λήμνου στην έκθεση βρίσκεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Μάλιστα, εκεί βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αδαμίδης, ο οποίος επισκέφθηκε το περίπτερο και είχε επαφές με φορείς και εκπροσώπους Υπουργείων.

limnosfm100.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version