ΑΘΛΗΤΙΚΑ

3o Eργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δήμου Καβάλας | Η Δημωφέλεια θα προβεί σε βαριές τιμωρίες…

Δυστυχώς η βία άγγιξε και το 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, αφού σε αγώνα ανάμεσα στην ομάδα των Μηχανικών και στην Καβάλα ΟΙΛ, δημιουργήθηκαν στο τέλος του αγώνα σοβαρά επεισόδια. Το παιχνίδι κρίθηκε με τρίποντο στο τέλος υπέρ της Καβάλας ΟΙΛ, ενώ στη συνέχεια καλαθοσφαιριστής της ομάδας των Μηχανικών χτύπησε τον έναν από τους δυο διαιτητές και τον σώριασε στο έδαφος.

Οι Μηχανικοί είχαν τρομερά  παράπονα από τη διαιτησία. Να σημειωθεί, ο ένας από τους δυο διαιτητές του αγώνα που δέχθηκε την επίθεση μετά το τέλος του αγώνα Καβάλα ΟΙΛ- Μηχανικοί και χτυπήθηκε, δεν έκανε μήνυση κατά του παίκτη των Μηχανικών.  Είναι υπό σκέψη το τι θα κάνει στη συνέχεια ενώ ζητάει να τηρηθεί ο κανονισμός. Μετά το τέλος του αγώνα πήγε στο Νοσοκομείο Καβάλας για εξετάσεις, ενώ αργότερα στο Αστυνομικό τμήμα Καβάλας για καταγραφή των γεγονότων, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη δεν έχει αποφασίσει εάν θα καταθέσει μήνυση.

Η “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” καταδικάζει τα επεισόδια στον αγώνα του εργασιακού πρωταθλήματος…

“Η διοίκηση της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» καταδικάζει απερίφραστα τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά την λήξη αγώνος του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ από συμμετέχοντες σε αυτό και είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του διαιτητή του αγώνα. Τέτοιου είδους πρακτικές βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα και τους σκοπούς της διοργάνωσης που δεν είναι άλλοι από την άσκηση σώματος και πνεύματος καθώς και η προώθηση της ευγενούς άμιλλας και των διαπροσωπικών σχέσεων. Επιπλέον θέλει να καταστήσει σαφές προς κάθε πλευρά  ότι δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές που βάλλουν ευθέως κατά του κύρους της διοργάνωσης και γεννούν σκέψεις ακόμη και για την κατάργηση της. Ήδη η πρόεδρος της επιχείρησης έδωσε εντολή να συγκληθεί άμεσα η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος προς την οποία συνέστησε την επιβολή των βαρύτερων ποινών που προβλέπει ο κανονισμός”.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version