ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

36χρονος εξαπάτησε τέσσερις 22χρονους στην Ορεστιάδα μέσω διαδικτύου. Τους πούλησε ανύπαρκτα τηλέφωνα !

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος τεσσάρων 22χρονων !

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 36χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη. Αναλυτικότερα, οι τέσσερις νεαροί εντόπισαν αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση κινητών τηλεφώνων και επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί του.

Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο 36χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τους 22χρονους, πείθοντάς τους να καταθέσουν, την 27-7-2015, σε τραπεζικό του λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 400 Ευρώ, ως προκαταβολή, για την αγορά τεσσάρων κινητών τηλεφώνων, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version