ΕΒΡΟΣ

17η Διεθνής Έκθεση Αλεξανδρούπολης

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου, αποφάσισε να συμμετέχει φέτος στην 17η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης, η οποία θα πραγματοποιηθεί 24-28 Ιουνίου 2016 στο χώρο πάρκινγκ της παραλίας του Φάρου.

Στην 17η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης θα υπάρχει μια έκθεση η οποία προσαρμόζεται στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον διευρύνοντας τους ορίζοντές της και τις προοπτικές της εξωστρέφειας με στόχο:

* Τη περαιτέρω προβολή και προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων και παραγόμενων προϊόντων του νόμου.

* Τη δημιουργία νέων συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο

* Την ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος

Παράλληλα με τις εργασίες του εκθεσιακού χώρου στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν και παράλληλες δράσεις ανά θεματική ημέρα, που θα περιλαμβάνουν ενημερωτικές μερίδες, παρουσιάσεις προϊόντων, Β2Β συναντήσεις και διάφορες άλλες εκδηλώσεις για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Το πρόγραμμα της έκθεσης διαμορφώνετε σε τέσσερις θεματικές ημέρες,

Σάββατο 25-6-2016: Θεματική Ημέρα Τουρισμού

Κυριακή 26-6-2016: Θεματική Ημέρα για το Λιμάνι & τη Θάλασσα

Δευτέρα 27-6-2016: Θεματική Ημέρα καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας

Τρίτη 28-6-2016: Θεματική Ημέρα Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας

Σας καλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν την έκθεση των προϊόντων δηλ.: ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασικός εξοπλισμός περιπτέρου, μεταφορά και ασφάλιση δειγμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 2510 222212 κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και Κ. Κρυστάλλης ( εσωτ.12)

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version