Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

100 χρόνια ΣΒΒΕ | Με περίπτερο – εκθεσιακό χώρο στην 80η ΔΕΘ

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΣΒΒΕ, ο Σύνδεσμος συμμετέχει με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο – εκθεσιακό χώρο στην 80η ΔΕΘ.

Μέσω της έκθεσης αρχειακού υλικού και προβολών οπτικοακουστικού υλικού, παρουσιάζεται η εκατόχρονη ιστορία του ΣΒΒΕ, και ο ρόλος του στην οικονομική ανάπτυξη και στην κοινωνική πραγματικότητα της Θεσσαλονίκης αρχικά, της Βορείου Ελλάδος στη συνέχεια, και, τελικά ολόκληρης της χώρας,.

Ο επισκέπτης του περιπτέρου – εκθεσιακού χώρου θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει το πολυσχιδές έργο του Συνδέσμου και να ενημερωθεί για τις δράσεις και τις αναπτυξιακές του πρωτοβουλίες από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.

Ο εκθεσιακός χώρος του ΣΒΒΕ, βρίσκεται στον ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ, Τομέας Α11, Stand 1.

Η τελετή εγκαινίων του εκθεσιακού χώρου του ΣΒΒΕ, στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρουσία του κ. Γ. Σταθάκη, τέως Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00.

Στη διάρκεια της 80ης ΔΕΘ, από τις 5 έως 13 Σεπτεμβρίου 2015, ο εκθεσιακός χώρος του ΣΒΒΕ θα λειτουργεί Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 έως 22:00 ενώ τις καθημερινές Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16:00 έως 22:00.

 

 

 

 

 

Click to comment

Απάντηση

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 27-05-2024

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Επιστημονική Ημερίδα Φαρμακοποιών για την φαρμακευτική φροντίδα της παχυσαρκίας και ενημέρωση για τις συνενώσεις φαρμακείων.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου  2024, στην κεντρική αίθουσα της “Μεγάλης Λέσχης”  και ώρα έναρξης 10:00, θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα για τους φαρμακοποιούς της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (Έβρος, Ροδόπη, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα & Σέρρες).

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καβάλας, υπό τη αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του ΙΔΕΕΑΦ, στα πλαίσια συνέχισης του εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα: “Παχυσαρκία & Συνενώσεις Φαρμακείων”.

Παρόντες στην ομιλία, θα είναι: ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακείου Συλλόγου κ. Απόστολος Βαλτάς και ο Πρόεδρος  του ΙΔΕΕΑΦ  και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Σεραφείμ Ζήκας

Από το Δελτίο Τύπου

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του Food Truck Festival στις Κρηνίδες

“FOOD TRUCK FESTIVAL”

Παρασκευή 31 Μαΐου έως  Κυριακή 2 Ιουνίου

ΦΙΛΙΠΠΟΙ – ΚΑΒΑΛΑΣ

Guest : Γιώργος Αξάς Full Band – “Άνω Κάτω”

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΛΕΚΑΝΙΔΗ

ΚΡΗΝΙΔΕΣ

Ωράριο:

Παρασκευή: 17:00 – 00:00

Σάββατο: 12:00 – 00:00

Κυριακή: 12:00 – 00:00

Περισσότερα: https://www.facebook.com/100085908626005/videos/777406644478359. Διοργάνωση : Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων. Με την υποστήριξη: Σωματείο Street Food In Greece – Food Truck Festival. Υπό την αιγίδα :Δήμος Καβάλας , Επαγγελματικό Επιμελητήριο Καβάλας. Είσοδος: Δωρεάν.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en