LIFESTYLE

10 λόγοι που κάνουν το γυναικείο αυνανισμό υπέροχο

Ξεκόλλα και ξεκίνα το παιχνίδι!

Όσο Sex and the City κι αν έχουμε παρακολουθήσει, η γυναικεία αυτοϊκανοποίηση είναι θέμα ταμπού. Και το χειρότερο είναι ότι αποτελεί ταμπού ακόμη και μέσα σε γυναικείες παρέες και γυναικείες συζητήσεις. Κάνοντας λοιπόν μία εκτεταμένη αναζήτηση στο internet για το θέμα του γυναικείου αυνανισμού βρήκαμε πολλά στοιχεία, τα οποία επιβεβαίωσαν το προφανές, ότι δηλαδή μας κάνει καλό και όχι μόνο για 1 αλλά για τους παρακάτω 7 λόγους!

Είναι η καλύτερη σχέση που είχες ποτέ: Τι κι αν δεν έχεις αγόρι ή άλλο σεξουαλικό παρτενέρ, η καλύτερη σχέση που μπορείς να αναπτύξεις είναι αυτή με τον εαυτό σου. Η ευχαρίστηση παραμένει και μπορείς μόνη σου να ευχαριστήσεις και να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου.

Εξοικειώνεσαι με το σώμα σου: Πώς θα έρθεις σε άμεση επαφή με το σώμα και τις επιθυμίες σου; Πώς αλλιώς θα καταλάβεις ότι η απόλαυση δεν πρέπει να σου δημιουργεί ενοχές και τύψεις; Απενοχοποίησε την αυτοϊκανοποίηση. Νιώσε όμορφα με το σώμα σου και εξερεύνησε το.

Μπαίνεις στο παιχνίδι του sex από απόσταση: Ο αυνανισμός είναι το πρώτο βήμα για τηλεφωνικό ή cyber sex. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα κάνεις σχέση από απόσταση θα έχεις λύσει τα προβλήματά σου!

Είναι η αρχή για να μπεις στο παιχνίδι του dirty talk: Είσαι μόνη σου και χωρίς ντροπές μπορείς να εκφραστείς όπως και όποτε θέλεις. Δεν χρειάζεται να πιεστείς και να υποκριθείς. Αυτή είναι η αρχή για να νιώθεις πιο άνετα σε κάθε σεξουαλική επαφή που θα έχεις από εκεί και έπειτα.

Μαθαίνεις τι σου αρέσει πραγματικά: Εάν εσύ η ίδια δεν γνωρίσεις τα κουμπιά σου πώς περιμένεις ότι οι σεξουαλικοί παρτενέρ με τους οποίους θα συνεβρεθείς θα μπορέσουν να σε φτάσουν στην κορύφωση; Μάθε μόνη σου λοιπόν τι και πως σου αρέσει ώστε την επόμενη φορά να το απολαύσεις περισσότερο και χωρίς ίχνος ντροπής να πεις στον παρτενέρ σου τι και με ποιόν τρόπο το απολαμβάνεις!

Διώχνεις άγχος, stress και πόνους στο λεπτό: Ναι κι όμως! Ο αυνανισμός συνδέεται με τις ορμόνες της ευχαρίστησης στον εγκέφαλο! Οπότε την επόμενη φορά που θα νιώσεις άγχος ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…Μάλιστα γυναικολόγοι αναφέρουν ότι ο οργασμός μειώνει τους πόνους της περιόδου ακόμη και τις κράμπες που οφείλονται σ’αυτήν..

Κλείνεις τη μέρα σου όμορφα: Κάθε ημέρα περιλαμβάνει άγχη, δυσκολίες και στενάχωρες νότες αλλά παράλληλα κάθε μέρα μπορεί να τελειώσει με την πιο ευχάριστη εμπειρία! Μπες για ένα χαλαρωτικό μπάνιο με στόχο την απόλυτη απόλαυση και ικανοποίηση. Η ζωή είναι γεμάτη απολαύσεις και πολύ μικρή για να μην τις νιώσεις όλες!

post4life.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version