ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Περιοδεία στο ΤΕΙ ΑΜ-Θ του Υπ. Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Δ. Παπατολίδη

Περιοδεία στο χώρο του ΤΕΙ στην Καβάλα πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου από κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Παπατολίδη Δημήτρη, υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Από τις συζητήσεις στους διαδρόμους όσο και μέσα στα αμφιθέατρα αναδείχτηκαν ζητήματα που δυσκολεύουν και βάζουν πολλά εμπόδια σήμερα στις σπουδές και το μέλλον των σπουδαστών όπως η απελπιστική κατάσταση που υπάρχει στις εστίες, τα ακριβά ενοίκια, οι υποδομές με τις οποίες κάνουν μάθημα. Ωστόσο υπήρχε Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έγινε συζήτηση για τις επικείμενες συγχωνεύσεις του ΤΕΙ ΑΜ-Θ που στις περισσότερες περιπτώσεις στην Καβάλα σημαίνει κλείσιμο τμημάτων, ακόμα παραπέρα υποβάθμιση των σπουδών.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παπατολίδης Δημήτρης τόνισε ότι με ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, με ενίσχυση του αγώνα και της διεκδίκησης μπροστά σε οτιδήποτε σήμερα βάζει εμπόδια στη ζωή μας, μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα, μπορούμε να βάζουμε εμείς τα δικά μας εμπόδια σε όλους αυτούς που για τα κέρδη των λίγων φορτώνουν μέτρα, αντιλαϊκούς νόμους στις πλάτες του λαού και της νεολαίας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version