ΔΡΑΜΑ

“Πατροπαράδοτη Βαρβάρα από την Ένωση Κυριών Δράμας”

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την παραμονή της πολιουχού μας Αγίας Βαρβάρας μετά την περιφορά της εικόνας, διανεμήθηκε από την Ένωση Κυριών το παραδοσιακό γλυκό της Βαρβάρας.

Οι εθελόντριες από νωρίς το μεσημέρι, ετοιμάσανε τον ξενώνα για να υποδεχτούνε τον κόσμο και τους επισήμους, ενώ η παραδοσιακή Βαρβάρα φτιάχτηκε από το Δ.Σ. και τις εθελόντριες του Φορέα. Οι εθελόντριες και τα μέλη της Ένωσης με αναμμένα κεράκια περιμένανε έξω από τον ξενώνα την περιφορά της εικόνας και μετά την είσοδό της στον Μητροπολιτικό Ναό, ο Φορέας υποδέχτηκε τον κόσμο, τηρώντας και φέτος το έθιμο.

 

  1. ΘΕΜΑ: “ Το Mobile School στην Ονειρούπολη”

Για έναν ολόκληρο μήνα και όσο διαρκεί η Ονειρούπολη , το mobile school, το κινητό σχολείο της Ένωσης Κυριών Δράμας θα βρίσκεται στο σπιτάκι της Ένωσης. Σκοπός του κινητού σχολείου είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών αλλά και η ενημέρωση του κόσμου για τον σκοπό του κινητού σχολείου. Για τριάντα ημέρες στο σπιτάκι της Ένωσης θα υπάρχουν εθελόντριες και μέλη του Φορέα, να ενημερώνουν για τις δράσεις της Ένωσης και να απασχολούν τα παιδιά που πλησιάζουν το σχολείο.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-ΣΠΙΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version