ΚΟΣΜΟΣ

Όταν ο Τραμπ έλεγε την κόρη του «κωλ…α»

Λίγες ώρες πριν το δεύτερο debate, είδαν το φως νέες δηλώσεις του Τραμπ ο οποίος αυτή τη φορά μιλάει για την κόρη του και προκαλεί…

Το CNN αποκάλυψε διαλόγους του Τραμπ με τον αθυρόστομο ραδιοφωνικό παραγωγό του αμερικανικού δικτύου Χάουαρντ Στερν, στους οποίους ο επιχειρηματίας επιτρέπει σεξιστικά σχόλια ακόμα και σε βάρος της αγαπημένης του κόρης, Ιβάνκα, την οποία χαρακτηρίζει «κωλ…α».

Όπως επισημαίνει το CNN, o Tραμπ είχε λάβει μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές του Στερν για δεκαετίες και τώρα όμως αποκαλύπτεται ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος είχε επιτρέψει άκομψα σχόλια σεξιστικού περιεχομένου ακόμη και σε βάρος της κόρης του. Ο Τραμπ είχε σχολιάσει με τον Στερν ουκ ολίγες φορές το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης της Ιβάνκα, ακόμη και το μέγεθος του στήθους της.

Τον Οκτώβριο του 2006, ο Στερν είπε ότι η Ιβάνκα είναι πιο αισθησιακή από ποτέ και ρώτησε τον πατέρα της αν έχει κάνει αυξητική στήθους. Ο Τραμπ, από την πλευρά του, έσπευσε να τον διαβεβαιώσει ότι ουδέποτε υποβλήθηκε η κόρη του σε αυξητική στήθους.

«Ήταν ανέκαθεν ιδιαίτερα αισθησιακή», του απάντησε ο Τραμπ. «Είναι ψηλή κι έχει εκπληκτική ομορφιά».

Σε μία άλλη συνέντευξή του, τον Σεπτέμβριο του 2004, ο Στερν ρώτησε τον Τραμπ αν μπορεί να αποκαλεί την Ιβάνκα «κωλ…α», με τον τελευταίο να απαντά καταφατικά.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version