ΚΑΒΑΛΑ

Όμιλος «Η Καβάλα Μπροστά» | «Αριστερά, τέχνη και πολιτική» – «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο»

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022, στον κινηματογράφο «Απόλλων», η πιο πρόσφατη εκδήλωση του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά».

Στη συζήτηση με θέμα «Αριστερά, τέχνη και πολιτική» συμμετείχαν ο σκηνοθέτης Νίκος Τζίμας και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας. Τη συζήτηση συντόνισε ο Υπεύθυνος Πολιτισμού Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας και Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Καβάλας, Νίκος Τσουμπάκης. Προλόγισε ο επικεφαλής του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά» Γιάννης Εριφυλλίδης.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης διαβάστηκε σημείωμα του γιατρού Βασίλη Ασημένιου. Στη συζήτηση παρενέβησαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης, η πολιτεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Παναγιωτίδου και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Χωματά.

Ακολούθησε η προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο», η οποία, 42 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, αποδείχθηκε ότι εξακολουθεί να συγκινεί τους λάτρεις του κινηματογράφου και της ιστορίας.

Ο όμιλος «Η Καβάλα Μπροστά» ευχαριστεί τους πολλούς συμπολίτες μας που παρέστησαν στην εκδήλωση.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version