ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ψήφισμα διαμαρτυρίας των αγροτών και κτηνοτρόφων του μπλόκου του Προμαχώνα στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών

Τους διαμαρτυρόμενους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού, που βρίσκονται εδώ και μέρες σε δυναμικές κινητοποιήσεις ενάντια στο προωθούμενο από την κυβέρνηση ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο , δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής 22-01-2015 στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης.
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο κτήριο της Π.Ε. Σερρών και ακολούθως κατέθεσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον Γιάννη Μωυσιάδη, ζητώντας από αυτόν να το διαβιβάσει στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και στο γραφείο του Πρωθυπουργού και των αρμοδίων Υπουργών της κυβέρνησης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα τους δηλώνοντας χαρακτηριστικά :
«Καταρχάς σας συγχαίρω που πρωτοστατείτε στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι σε όλη τη χώρα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η μαζικότητα της κινητοποίησης στον Νομό Σερρών και η σθεναρότητα με την οποία μάχεστε για την υπεράσπιση του κλάδου σας. Είναι σαφές πως το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο θα επιφέρει ένα τεράστιο πλήγμα στον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο ,που ήδη βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια. Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει πως τα μέτρα που προωθεί προκαλούν σοβαρότατη βλάβη και επιπλέον πως δεν θα είναι αποτελεσματικά , καθώς «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος». Εμείς, ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρισκόμαστε στο πλευρό σας. Θα παραδώσω το ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Περιφερειάρχη , ο οποίος ακολούθως θα το διαβιβάσει αρμοδίως. Ελπίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή η κυβέρνηση να αντιληφθεί πως κινείται σε λάθος κατεύθυνση και να πάρει πίσω τα δυσβάσταχτα αυτά μέτρα».

Από το γραφείο τύπου
του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version