ΚΑΒΑΛΑ

Χωρίς προβλήματα η κακοκαίρια “Μπάλλος” στον Δήμο Νεστου

Η κακοκαιρία “Μπάλος” που ξεκίνησε από το βράδυ της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην περιοχή. Πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Νέστου η βροχόπτωση κατά την διάρκεια της νύχτας αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν έντονη αλλά χωρίς προβλήματα. Για την αποφυγή των προβλημάτων όμως ο Δήμος Νεστου μερίμνησε και προχώρησε σε παρεμβάσεις. Μια από τις κυρίαρχες παρεμβάσεις συμφωνα με τα όσα μεταφετει στο ENA CHANNEL ο δήμαρχος Νεστου, κ. Σάββας Μιχαηλίδης ήταν ο καθαρισμός της τάφρου Τ1, εκεί όπου στις πλημμύρες του 2018 δημιουργήθηκε το μεγαλύτερο προβλημα.

 

Οπως μεταφέρει μάλιστα ο κ. Μιχαηλιδης ούτε στον κεντρικό αγωγό δεν δημιουργήθηκε κάποιο προβλημα καθώς ο Δήμος Νεστου είχε μερίμνησε με έγκαιρο καθαρισμό στο σημείο.

Ενα άλλο σημείο επικίνδυνο με τις έντονες βροχόπτωσεις στην Χρυσούπολη ήταν η οδός Μαργίου, όπου εκεί ο δρόμος μετατρεπόταν σε “ποτάμι”με βροχόπτωση. Αυτό το προβλημα λύθηκε με την τοποθέτηση μιας αντλίας στο σημείο.

Παραλληλα ομαλά κύλησε η βροχόπτωση κι στην Κεραμωτή, όπου ούτε εκεί δημιουργήθηκε προβλημα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Όπως μεταφέρουν στο ENA CHANNEL,φορείς του Δήμου Νέστου, το μόνο προβλημα στην Κεραμωτη αντιμετώπιζε ο κεντρικός δρόμος στον παραλιακό μέτωπο, όπου ακόμα και μια μικρή βροχή μετατρεπόταν σε “ποτάμι”. Το χρόνιο αυτό προβλημα λύθηκε και εκεί με την τοποθέτηση δυο αντλιών όπου το νερό από τον δρόμο καταλήγει στην θάλασσα.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version