ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Χρ. Παπαδόπουλος: Όχι μικροπολιτικά παιχνίδια με το νερο | Εν αναμονή των αποτελεσμάτων στο Παγγαίο

Κορυφώνεται η αγωνία για την επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών ελέγχων για το νερό τριών περιοχών του Δήμου Παγγαίου. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα που έφτασαν στην αντιπεριφέρεια και την διεύθυνση υγείας Καβάλας τα ποσοστά αρσενικού στο νερό της Νικήσιανης είναι σημαντικά μειωμένο και μάλιστα αρκετά χαμηλότερα από το επιτρεπτό όριο. Ωστόσο η απαγόρευση πόσης δεν έχει αρθεί για το νερό της Νικήσιανης καθώς το βεβαρημένο ιστορικό της περιοχής δεν επιτρέπει βιαστικές αποφάσεις.
Όπως βιαστικές αποφάσεις δε θέλει να λάβει η διεύθυνση υγείας για τις περιοχές της Ελευθερούπολης και της Περάμου που μπορεί μεν να δείχνουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να είναι πάνω από το επιτρεπτό όριο ωστόσο για να ανακοινωθεί απαγόρευση πρέπει να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία των τελευταίων δειγμάτων.
Τέλος ο νομίατρος Χρήστος Παπαδόπουλος υποστήριξε πως μόλις υπάρχει επιβεβαίωση θα ληφθούν άμεσα όλα τα κατάλληλα μέτρα τονίζοντας όμως πως πρέπει όλοι να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το ευαίσθητο θέμα του νερού επικοινωνιακά ή για τις προεκλογικές τους εκστρατείες αφήνοντας σαφείς αιχμές σε όσους ανακινούν συνεχώς το θέμα των νερών για μικροπολιτικούς λόγους.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version