Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Χρυσή Αυγή | «Βούλιαξε» η αίθουσα του ξενοδοχείου στην περιοδεία του Συναγωνιστή Γ. Λαγού

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης η Χρυσή Αυγή, αναφέρει επί λέξη για την συγκέντρωση της Καβάλας…
“Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία εκατοντάδων φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση για τον αγροτικό τομέα στην Καβάλα, στο πλαίσιο της περιοδείας του Συναγωνιστή και βουλευτή Γιάννη Λαγού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. 
 
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κυβέρνησης και παρακράτους που με αποτυχημένες αντισυγκεντρώσεις προσπαθούν να καλλιεργήσουν κλίμα τρομοκρατίας ώστε να απομακρύνουν τον ελληνικό λαό από τον γνήσιο εκφραστή των συμφερόντων του, η αίθουσα του ξενοδοχείου Galaxy γέμισε ασφυκτικά και σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε μια ακόμη εκδήλωση για τον πρωτογενή τομέα.
 
Αρχικά το λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, Συναγωνιστής Βογιατζής Δημήτρης, ο οποίος ευχαρίστησε το πλήθος για τη συνεχή στήριξη στις πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, επιβεβαιώνοντας πως ο νομός Καβάλας αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά εθνικιστικά «κάστρα» του Κινήματος στην Μακεδονία.
 
Ακολούθως οι βουλευτές Χατζησάββας Χρήστος, Καρακώστας Ευάγγελος και Σαχινίδης Γιάννηςκατά το σύντομο χαιρετισμό τους τόνισαν πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα παρουσιάζει ραγδαία άνοδο εξαιτίας της συνεπούς στάσης του απέναντι στα φλέγοντα ζητήματα, όπως είναι η οικονομία, η λαθρομετανάστευση και τα εθνικά θέματα, κάτι που προκαλεί πανικό στο σύστημα και στους υποτακτικούς των διεθνών τοκογλύφων.
 
Ο Συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Ματθαιόπουλος Αρτέμης, λαμβάνοντας το λόγο σχολίασε την επικοινωνιακή τακτική της μνημονιακής κυβέρνησης που επιχειρεί να πείσει τον ελληνικό λαό ότι αυτό που πρέπει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του είναι το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και ο ανασχηματισμός, τονίζοντας πως αυτό που επείγει περισσότερο από ποτέ δεν είναι η ανακύκλωση προσώπων αλλά η πλήρη αντικατάσταση τους από μια εθνική κυβέρνηση, την οποία εγγυάται μόνο η Χρυσή Αυγή.
 
Ο κεντρικός ομιλητής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός με μία χειμαρρώδη ομιλία του ξεσήκωσε το πλήθος, δίνοντας το στίγμα της Χρυσής Αυγής για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας και -κυρίως- για την οικονομία. Τόνισε πως η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα με παραγωγικές δομές που σκόπιμα απαξίωσαν οι ξενοκίνητες κυβερνήσεις κατά τα χρόνια της μεταπολίτευσης και πως μοναδική λύση απέναντι στην οικονομική κρίση είναι η τόνωση και προστασία της παραγωγής.
 
Αναφερόμενος στην περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ξεκαθάρισε πως το ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για τις ευαίσθητες αυτές περιοχές της Ελλάδος είναι γνήσιο και έχει αποδειχθεί με έργα, τόσο με παρεμβάσεις όσο και με κοινοβουλευτικό έλεγχο προς αυτούς που ακολουθούν ξεκάθαρα εθνοπροδοτικές πολιτικές.
Τέλος, τόνισε πως ο αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν γίνεται για αξιώματα αλλά για μια ελεύθερη Ελλάδα που θα μπορεί να διατηρεί χωρίς «παρεμβολές» τον χαρακτήρα της, παραμένοντας χώρα ορθόδοξη με έναν υπερήφανο λαό που θα τηρεί τον σεβασμό του σε αξίες και ιδανικά όπως αυτά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ανάσταση με πυροτεχνήματα | Eικόνες από drone στην Καβάλα

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Η Ανάσταση του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Με την προβλεπομένη εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε το Άγιο Πάσχα στην Ελευθερούπολη.

Η τελετή της Αναστάσεως πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, πλαισιωμένο υπό των Ιερών του Μητροπολιτικού Ναού.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στις Σέρρες

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πόλη των Σερρών η Ανάσταση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en