ΚΑΒΑΛΑ

Χορευτική εκδήλωση από τη Σχολή Χορού Dance Academy

Η Σχολή Χορού DanceAcademy υπό την διεύθυνση της Κας Γιάννας Λασίνα στις 21-22 Ιουνίου 2014 πραγματοποίησε χορευτική εκδήλωση  με χορευτές από 4-18 ετών δείχνοντας ταυτόχρονα και το κοινωνικό της πρόσωπο. Η κα Λασίνα κάλεσε όλους όσους θα παρακολουθούσαν την εκδήλωση να προσφέρουν τρόφιμα και χρήματα για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία του προγράμματος για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας «στηρίΖΩ»που λειτουργούν στο Δήμο Καβάλας.

Τις δύο ημέρες της εκδήλωσης η προσφορά του κόσμου ήταν εκπληκτική. Χάρη στους θεατές και στην ιδιοκτήτρια της Σχολής που πήρε την πρωτοβουλία, οι ωφελούμενοι το προγράμματος έβαλαν κι αυτό το μήνα στο σπίτι τους τρόφιμα απαραίτητα για την επιβίωση της οικογένειάς τους.

Επίσης η κα Γιάννα Λασίνα προσέφερε τρεις υποτροφίες για δωρεάν μαθήματα χορού για ένα χρόνο σε παιδιά οικογενειών που υποστηρίζει η ΠΝΟΗ.

Εμείς ήμασταν εκεί, συγκεντρώσαμε τα τρόφιμα και δεν αντισταθήκαμε να παρακολουθήσουμε την εξαιρετική παράσταση που έδωσαν μικρά και μεγάλα παιδιά.

Ευχαριστούμε τη Σχολή Χορού DanceAcademy και της ευχόμαστε να συνεχίσει να πραγματοποιεί παιδικά όνειρα και να σκορπά απλόχερα χαμόγελα παντού με μια μονάχα ερώτηση: «Χορεύετε;»

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version