ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Χατζηδάκης: Δεν θέλουμε να γίνουμε κυβέρνηση για να είμαστε αρεστοί στους ξένους

«Η ρύθμιση για τις offshore είναι δημαγωγικού περιεχομένου», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, σημειώνοντας ότι ακόμα και νομικοί αμφισβητούν την συνταγματικότητά της.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Χατζηδάκης επισήμανε ότι «οι ομάδες εργασίας της ΝΔ δουλεύουν ώστε στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης να παρουσιαστεί ένα πλαίσιο θέσεων για την οικονομία», ενώ τόνισε πως αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το προγραμματικό πλαίσιο της ΝΔ για το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Στην ερώτηση για το τι θα κάνει η ΝΔ στο θέμα των κόκκινων δανείων αν γίνει κυβέρνηση, ο κ. Χατζηδάκης απάντησε πως το κόμμα παρουσιάζει τις θέσεις του στη Βουλή αλλά και το εξωτερικό.

Σημείωσε δε, πως η κυβέρνηση δεν έχει αξιοπιστία στο εξωτερικό σημειώνοντας πως εάν είχε δεν θα τις είχαν ζητήσει να περάσει τον κόφτη.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε επίσης ότι το κόμμα του δεν θέλει να γίνει κυβέρνηση επειδή «θα είμαστε αρεστοί στους ξένους», επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα θα πρέπει να ζητά να είναι υπάρχει στη χώρα μια αξιόπιστη κυβέρνηση που θα εφαρμόσει τις καλύτερες ευρωπαϊκές και διεθνείς πρακτικές.

Ο κ. Χατζηδάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι οδήγησε τη χώρα προς τα πίσω, ενώ σε ό,τι αφορά ενδεχόμενες συνεργασίες με άλλα κόμματα, ανέφερε ότι η ΝΔ θέλει να ηγηθεί μιας συμμαχίας των ευρωπαϊκών και μεταρρυθμιστικών δυνάμεων.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version