Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Οργή και πόνος στην κηδεία της 21χρονης Έμμανουέλας

Πλήθος κόσμου συρρέει στην εκκλησία στα Χανιά για το… τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη 21χρονη

Οργή και πόνος κυριαρχεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Νεροκούρου Χανίων όπου αυτή την ώρα κηδεύεται η 21χρονη Έμμα, που έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη.

Με δάκρυα στα μάτια, πλήθος κόσμου, αποχαιρετά τη νεαρή φοιτήτρια που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά που έφτασε στην Θεσσαλονίκη.

Το άσπρο φέρετρο έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 10 το πρωί ενώ ο κόσμος συρρέει για να της απευθύνει το… τελευταίο αντίο.

Υπενθυμίζεται ότι η καρδιά της Έμμας πλέον χτυπά σε 40χρονη γυναίκα, μητέρα ενός κοριτσιού, που ήταν στο τελικό στάδιο της καρδιακής ανεπάρκειας. Η μεταμόσχευση κράτησε τέσσερις ώρες και η 40χρονη βρίσκεται διασωληνωμένη σε βαθιά καταστολή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Το ήπαρ θα δοθεί σε έναν 62χρονο καρκινοπαθή, ενώ ο ένας νεφρός της σε 67χρονη γυναίκα.

Στο μεταξύ σοκ προκαλεί η καταγγελία ότι την ώρα που η Έμμα ήταν χτυπημένη και πεσμένη στο έδαφος, κάποιος που έσπευσε να τη «βοηθήσει» της έκλεψε 1500 ευρώ που είχε πάνω της, χρήματα που της είχαν στείλει οι γονείς της.

Πηγή: newsbomb.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Η περιφορά του Επιταφίου στα κοιμητήρια της πόλης απο ψηλά

Στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2023 η πρώτη περιφορά Επιταφίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε κατάνυξη η περιφορά του επιταφίου στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας

Με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε και φετός οπως κάθε Μ.Παρασκευή, η περιφορά τoυ επιταφίου στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας, παρουσία τοπικών και πολιτικών φορέων της Π.Ε. Καβάλας αλλά και εκατοντάδων πολιτών.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φιλαρμονική της Ελευθερούπολης παιάνισε πένθιμα εμβατήρια

Όπως κάθε χρόνο την Μ.Παρασκεύη, έτσι και φέτος η φιλαρμονική της Ελευθρούπολης παιάνισε πένθημα εμβατήρια το, και κομμάτια μεγάλων συνθετών στο κέντρο της Ελευθερούπολης, όπου το παρόν στην εκδήλωση αυτή που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία τρία χρόνια να δίνουν πλήθος πολιτών αλλα και τοπικών και πολιτικών φορέων.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en