ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε ακατοίκητο σπίτι στις Σέρρες κινδύνευσε ένας Βούλγαρος σύμφωνα με μαρτυρίες (video)

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης φωτιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένη κατοικία απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Αμέσως στο χώρο βρέθηκαν 4 οχήματα της πυροσβεστικής και 10 άντρες προκειμένου να κατασβέσουν τη φωτιά, που γρήγορα δυνάμωσε και βεβαίως να αποτρέψουν τον κίνδυνο εξάπλωσής της στα παρακείμενα σπίτια καθώς η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη.

Από τα πρώτα λεπτά στο χώρο έφτασε αυτοκίνητο της αστυνομίας καθώς και του ΕΚΑΒ, άντρες του οποίου επισκέφθηκαν και παρείχαν βοήθεια σε γειτονικό σπίτι όπου διαμένουν 2 ηλικιωμένες γυναίκες. Ανάστατοι οι περίοικοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει ενώ υπήρχαν υποψίες για έναν βούλγαρο που διέμενε παράνομα στο ακατοίκητο σπίτι. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην κάμερα του Ena Channel ότι όλα έγιναν σε λίγα μόλις λεπτά και χάρη στη δική του επέμβαση σώθηκε ο Βούλγαρος υπήκοος που έμενε παράνομα στο σπίτι.

Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και η συμμετοχή μιας υδροφόρας του δήμου προκειμένου τελικά να σβήσει η φωτιά, 2 ώρες περίπου αργότερα. Το πρωί της Τετάρτης συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Σερρών προχώρησαν στην κατεδάφιση καθώς κρίθηκε επικίνδυνο το καμένο σπίτι για τη δημόσια ασφάλεια.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version