ΚΑΒΑΛΑ

Φυσικό αέριο | Ο Δήμος δεν μπορεί να απουσιάζει… ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!

Ο συνδυασμός «Ο Τόπος της Ζωής μας» του Δήμου Καβάλας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Έχουμε αναφερθεί, ξανά, στη σημασία του να αποκτήσουν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις του Δήμου Καβάλας πρόσβαση σε φθηνό φυσικό αέριο: τα νοικοκυριά θα δούνε το κόστος θέρμανσης και χρήσης ενέργειας να μειώνεται, οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να παράγουν με χαμηλότερο κόστος τα προϊόντα τους και να τα κάνουν πιο ανταγωνιστικά και οι Υπηρεσίες του Δημοσίου και του Δήμου θα εξοικονομήσουν πόρους από τα μεγάλα κόστη που έχουν οι μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις όπου στεγάζονται (νοσοκομείο, κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, κτίρια Υπηρεσιών και αποθήκες του Δήμου, Δημοτική Αγορά και Λαχαναγορά, κλειστό κολυμβητήριο και αθλητικές εγκαταστάσεις, πολιτιστικές υποδομές, σχολεία, παιδικοί σταθμοί κ.ά.).

Παρόλο που το συγκεκριμένο έργο θα ολοκληρωθεί πολύ αργότερα, η δημοτική αρχή οφείλει, ΑΠΟ ΤΩΡΑ:

– να διασφαλίσει ότι θα ενταχθεί στο σχεδιαζόμενο δίκτυο το σύνολο της πόλης και όχι μόνο ένα μέρος της, όπως επίσης, όσοι οικισμοί του Δήμου πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια
– να προβλέψει στο οποιοδήποτε νέο έργο, να υπάρχει παροχή φυσικού αερίου
– να βοηθήσει στην προσπάθεια ανεύρεσης των απαραίτητων πόρων για την ολοκλήρωση του έργου, σε συνεννόηση, πάντα, με την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ.

Τώρα μπαίνουν τα «θεμέλια» της προσπάθειας που κάνει η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. και ο Δήμος Καβάλας, δεν μπορεί να συνεχίζει να απουσιάζει από την προσπάθεια αυτή. Γιατί όσο πιο καλή είναι η προετοιμασία, τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα».

k-tipos

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version