ΠΟΛΙΤΙΚΑ

“Φουντώνουν” τα σενάρια για εκλογές την Άνοιξη

Αναφορικά με το πότε θα στηθούν κάλπες στη χώρα μας, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε: «Θα πάω σε εκλογές κάποια στιγμή την άνοιξη».

Αναφερόμενος στην ακρίβεια, είπε: «Αποφύγαμε τον πειρασμό να κόψουμε ορίζονται τον ΦΠΑ, αλλά παίρνουμε τα κέρδη των διυλιστηρίων, παίρνουμε 650 εκατ. ευρώ και τα κάνουμε πηγή για να βοηθήσουμε τα ευάλωτα νοικοκυριά με τις αγορές στο σούπερ μάρκετ». Σχολίασε μάλιστα και τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης και, με το βλέμμα στην κάλπη, σημείωσε πως «η διάκριση είναι ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν σε πραγματισμό και στη δημοκρατία και σε αυτούς που υπόσχονται το φεγγάρι με τ’ άστρα και παράλληλα υποβαθμίζουν τους δημοκρατικούς θεσμούς».

«Στις εκλογές οι Έλληνες θα συγκρίνουν τέσσερα χρόνια μιας λαϊκιστικής κυβέρνησης και τέσσερα χρόνια μιας δικής μας κυβέρνησης. Αν κερδίσουμε, που πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, θα είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης, αλλά και μια εκλογική διαδικασία που θα πρέπει να προσέξουν και στο εξωτερικό. Τα παλιά διλήμματα Αριστεράς – Δεξιάς δεν είναι πια σχετικά, όσο η διαιρετική τομή ανάμεσα λαϊκιστών και πραγματιστών, προοδευτικών δημοκρατών» υπογράμμισε.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version