ΞΑΝΘΗ

Φοροκαταιγίδα «σβήνει» τις επιχειρήσεις στην Ξάνθη

Εκδήλωση για την ενημέρωση των επιχειρηματιών γύρω από τις δυσμενείς εξελίξεις στη φορολογική νομοθεσία και τα νέα πρόστιμα διοργάνωσε η ένωση φοροτεχνικών λογιστών ελευθέρων επαγγελματιών Ξάνθης, την Δευτέρα το απόγευμα , όπου επισημάνθηκαν και τα νέα φορολογικά μέτρα που έρχονται, εις βάρος των επιχειρήσεων.

Διευκρινήσεις για τα νέα φορολογικά μέτρα που θα εφαρμοστούν σε επιχειρήσεις, δόθηκαν στην συνάντηση που πραγματοποίησε, η ένωση φοροτεχνικών λογιστών ελευθέρων επαγγελματιών Ξάνθης, την Δευτέρα το απόγευμα, στο επιμελητήριο. Παράλληλα, ζητήθηκε η μείωση των φορολογικών προστίμων και επιβάρυνσης, ώστε να προκύψει και η αναμενόμενη ανάπτυξη.

Επιπλέον,, η κυρία Μπατζακίδου σημείωσε ότι θα υπάρχει  η στήριξη και από την πλευρά των φοροτεχνικών προς τον επιχειρηματικό κόσμο, με σκοπό την αλλαγή των δυσβάστακτων φορολογικών μέτρων και προστίμων.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα συνεχόμενα φορολογικά μέτρα, που αποφασίζονται από την κυβέρνηση οδηγούν τόσο σε πτώση του τζίρου όσο και σε λουκέτα τις επιχειρήσεις, οι ποίες κάνουν τεράστιες προσπάθειες να κρατηθούν ζωντανές.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version