ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Φοιτήτρια στη Θράκη η «Αγγελική» που εμπλέκουν με τον Χ. Ξηρό οι αρχές !

Εξαφανισμένη εδώ και καιρό από το άμεσο περιβάλλον της και φοιτήτρια στην  Κομοτηνή , είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν οι αρχές στον τύπο, η κοπέλα  που εμφανίζεται ως Ελένη Μελάνη  στην ταυτότητα που βρέθηκε από τις αρχές και σχετίζεται με τον Χριστόδουλο Ξηρό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H πραγματική Ελένη Μελάνη από το Αλιβέρι, δήλωση ότι δεν είναι η κοπέλα που εικονίζεται στην ταυτότητα που βρέθηκε και ότι κρατά την πραγματική της ταυτότητα στα χέρια της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν η φωτογραφία της κοπέλας που βρίσκεται στην πλαστή ταυτότητα είναι αρκετά παλιά και έχει πλέον αλλάξει τα χαρακτηριστικά της. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τόσο τα πραγματικά της στοιχεία – σύμφωνα με αυτά ονομάζεται Αγγελική- όσο και τον χώρο εργασίας της αλλά και το πού είναι το σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο όσο και το πατρικό της στην περιοχή της Κορινθίας, όπου ήδη έχουν γίνει οι σχετικές έρευνες από την αντιτρομοκρατική.

Η γυναίκα κυριολεκτικά εξαφανίστηκε από προσώπου γης μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι δεν είχε απλή σχέση με τον τρομοκράτη, αλλά γνώριζε και πιθανότατα συμμετείχε στις ενέργειές του  ενώ άλλες διαρροές κάνουν λόγο για καταγραφή της σε κάμερες των Φυλακών Κορυδαλλού, επισκεπτόμενο στέλεχος των Πυρήνων της Φωτιάς, για τον οποίο υποστηρίζουν΄οτι την έπεισε να αφήσει τις σπουδές της στην Κομοτηνή και να κατέβει στην Αθήνα για να συνδράμει στην κάλυψη του Χ. Ξηρού.

Όπως αναφέρθηκε στο mega, η 22χρονη Αγγελική, όπως φέρεται να είναι το πραγματικό της όνομα, έχει εξαφανιστεί εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ ο πατέρας της δήλωσε και την εξαφάνισή της.   Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως στρατολογήθηκε πρόσφατα και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο. Τέλος, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η 22χρονη Αγγελική, που κατάγεται από το Αίγιο και σπούδαζε στην Κομοτηνή, επισκεπτόταν συχνά την γιάφκα στην Ανάβυσσο, μέσα στην οποία βρέθηκαν και ρούχα της.

Πηγή:xanthipress

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version