ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικό | Πανσερραϊκός-Νέστος Χρυσ/λης 1-2

Με ελλείψεις παικτών και πολλές δοκιμές, ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 1-2 από το Νέστο Χρυσούπολης, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Σερρών και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Πανσερραϊκού και πήρε τη νίκη.

Το φιλικό παιχνίδι έγινε την Κυριακή το μεσημέρι και βρέθηκαν λίγοι σχετικά φίλαθλοι στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο οι κόκκινοι ήταν σχετικά καλοί, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έδειξαν να πιέζουν τον αντίπαλο.

Στο 21ο λεπτό μάλιστα ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με τον Στέργιο Τσιμίκα και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Λίγες σχετικά οι φάσεις των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο και υπήρξαν διακοπές για νερό, αφού η ζέστη επηρέασε. Με αυτό το σκορ έκλεισε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα σο 52ο λεπτό ο Ντουπρέ έκανε ένα τραγικό λάθος και ο Λάσπατζης το εκμεταλλεύτηκε για να ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 για το Νέστο Χρυσούπολης.

Σα να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα ο Μιχαλάκης για τους Καβαλιώτες κρέμασε τον Γάλλο τερματοφύλακα μετά το σουτ που επιχείρησε και έδωσε προβάδισμα στον Νέστο με 1-2. Στην συνέχεια έγιναν αρκετές αλλαγές από τους δύο προπονητές και ο ρυθμούς έπεσε.

Στο 88ο λεπτό του αγώνα, λίγο έλειψε να έρθει η ισοφάριση από την κεφαλιά του Βοσκόπουλου, που σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κυφωνίδη. Το τέλος του αγώνα βρήκε τη Χρυσούπολη να παίρνει μια νίκη γοήτρου για τη συνέχεια και τον Πανσερραϊκό να μην δείχνει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Π. Διλμπέρης): Ντουπρέ, Τσουβαλτσίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας, Τσιμίκας, Χατζηδημητρίου, Τσούτσης, Μαφουτά, Γκασέσα. Έπαιξαν και οι: Στέβιτς, Τάντιτς, Κάκκο, Κανούλας, Παναγιωτίδης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Κυφωνίδης, Καζαντίδης, Μπουλγκούρας, Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Ντερντιλλής, Λάσπατζης, Μαζιώτης, Παναγιωτόπουλος, Μιχαλάκης, Μαρκάκης. Έπαιξαν και οι: Παυλίδης, Λαζαρίδης, Φαμπιόλ, Βαλαβανόπουλος.

fonh

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version