ΞΑΝΘΗ

Φημολογία για μετακίνηση της ΣΕΚΑΠ στην Βουλγαρία | Διαψεύδει η εταιρία

Έντονη είναι η φημολογία σε αθηναϊκά site και εφημερίδες για πιθανή μετεγκατάσταση από τον Ιβάν Σαββίδη της παραγωγικής διαδικασίας της ΣΕΚΑΠ από την Ξάνθη  στη Βουλγαρία.

Η φημολογία ξεκίνησε κυρίως από οικονομικά και αθλητικά έντυπα, λόγω της εμπλοκής του ιδιοκτήτη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ συνδυάζονται και με την τύχη της υπόθεσης των χρεών του ΠΑΟΚ, με τη νέα αριστερή κυβέρνηση. Η φημολογία προκάλεσε ανησυχία στους εργαζόμενους, οι οποίοι απευθύνθηκαν στη διοίκηση από την οποία έλαβαν κατηγορηματική διάψευση.

Τι επικαλούνται όσοι αναπαράγουν τη φημολογία

Σε αθηναϊκό site αναφέρθηκε:

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πράγματα για την καπνοβιομηχανία του Ιβάν Σαββίδη παραμένουν ακόμη δύσκολα, παρά και το λανσάρισμα νέων προϊόντων. Ηδη από το Νοέμβριο του 2013 η ΣΕΚΑΠ λάνσαρε στην αγορά του κομμένου καπνού, Old Town 17 gr σε δύο styles, κίτρινο και μπλε και ακολούθησαν το 2014 ο εμπλουτισμός της σειράς GR International, και η πραϋντική επέκταση του BF καθώς και το λανσάρισμα στην αγορά νέων προϊόντων όπως το Kiss slims. Το 2013 έκλεισε με ζημιές 10 εκατ ευρώ πε΄ριπου, ενώ ζημιογόνο εκτιμάται ότι είναι το αποτέλεσμα και για το 2014.

Υπάρχει καπνός αλλά δεν αποδεικνύεται φωτιά…

Κατά μία έννοια, θα μπορούσε να εκληφθεί και ως «έμμεσος εκβιασμός», καθώς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ο ομογενής επιχειρηματίας ότι εμπλέκει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με την ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και πάλι τίποτε τέτοιο δεν αποδεικνύεται.

Για τον τύπο στην Αθήνα φαίνεται ότι δίδεται βαρύτητα στη θέση που έχει διατυπωθεί πριν και μετά τις εκλογές από το ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ελεγχθεί εξονυχιστικά η διαδικασία πώλησης της ΣΕΚΑΠ στον Ιβάν Σαββίδη και ίσως εκεί να πέσει φως το επόμενο διάστημα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version