ΘΑΣΟΣ

Υπο έλεγχο η φωτιά στην Θάσο συνεχής | Επαγρύπνηση για τις αναζοπυρώσεις

Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση στη Θάσο, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης η πυροσβεστική με τις δυνάμεις να παραμένουν στο νησί για τον κίνδυνο των αναζωπυρώσεων. Ενώ όπως δηλώνουν οι αρχές οι ρυθμοί επιτήρησης των εκτάσεων δεν πρέπει να χαλαρώσουν. Οι καμένες εκτάσεις είναι δύσκολο να υπολογιστούν με ακρίβεια αν δεν σβήσει εντελώς η φωτιά. Ενώ μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στην Θάσο υπήρξαν αρκετές αναζωπυρώσεις δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος στην εκπομπή ΑΝΑΛΥΤΗΣ.

Σε ότι έχει να κάνει με τον τουρισμό, η ζωή στην Θάσο κυλά κανονικά και αξίζει να σημειωθεί πως η φωτιά μπορεί να κατέκαψε τον ορεινό όγκο του νησιού αλλά η παραλιακή ζώνη έμεινε σχεδόν ανέπαφη.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος οι φωτιά μπορεί να είναι σε ύφεση αλλά χρειάζεται επαγρύπνηση, ενώ δήλωσε πως την επόμενη εβδομάδα την Θάσο θα επισκεφθεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ίδια ώρα η ΔΕΗ ανακοινώνει την αναστολή των αποκοπών παροχών πελατών με ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δήμο Θάσου και Θερμαϊκού, οι οποίοι έχουν κηρυχθεί από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version