ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Υποχώρηση Καμμένου για το θέμα Μουζάλα και το λεκτικό λάθος «Μακεδονία»

Ως υποχώρηση μεταφράζεται η δήλωση του Πάνου Καμμένου στο θέμα με τον Γιάννη Μουζάλα. «Ο κ. Μουζάλας έκανε ένα λεκτικό λάθος», είπε το βράδυ της Τρίτης από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος, για τον αναπληρωτή αναπληρωτή υπουργό Μεταναστετικής πολιτικής, μετά την αναφορά του στα Σκόπια με τη λέξη «Μακεδονία».

Μετά τα οργισμένα tweet και την έκρηξη του Πάνου Καμμένου που ζητούσε την παραίτηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής για το γνωστό λεκτικό του λάθος τα πνεύματα ηρέμησαν και σήμερα αναμένεται το τελικό ξεκαθάρισμα στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Ωστόσο όπως φάνηκε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος υποχώρησε. Ο κ. Καμμένος κάνοντας στροφή 180 μοιρών από τα όσα έλεγε το βράδυ της 15ης Μαρτίου, χαρακτήρισε «λεκτικό ατόπημα», το μέχρι πρότινος κατά τον ίδιο «μεγάλο λάθος», που όπως υποστήριζε τότε έπρεπε να οδηγήσει σε παραίτηση τον κ. Μουζάλα.

«Αν έχετε τη δύναμη κατεθέστε πρόταση μομφής κατά Μουζάλα», είπε απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία.

Επιπλέον, ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής διαβεβαίωσε πως θα στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τέλους.

Η αλλαγή στάσης του Πάνου Καμμένου δεν θα μπορούσε, φυσικά, να περάσει ασχολίαστη από την αντιπολίτευση.

Ανεφερόμενος στο πρόσφατο επεισόδιο Καμμένου – Μουζάλα, ο πρόεδρος της ΝΔ έδειξε προς τα υπουργικά έδρανα και είπε: «Λόγια του αέρα, δήθεν εθνικές ευαισθησίες και τελικά, σαν να μην τρέχει τίποτα, όλοι μαζί στις υπουργικές καρέκλες. Αυτοεξευτελισμός. Η ευθιξία και η υπευθυνότητα είναι λέξεις άγνωστες στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».,

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version