ΚΑΒΑΛΑ

Υπουργείο Θεραπείας και στην Καβάλα σύμφωνα με αθηναϊκά δημοσιεύματα

Δεν έχει τέλος το κρεσέντο παράνοιας, με τους αρνητές που παριστάνουν τους «θεματοφύλακες» του Συντάγματος και είχαν ιδρύσει κατάστημα στην Αράχωβα, ονομάζοντάς το «υπουργείο Θεραπειών».

Όπως λένε οι ίδιοι πρόκειται για ένα κατάστημα που προσφέρει από φυσικές «θεραπείες» με γαϊδουράγκαθο και φασκόμηλο για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μέχρι… δωρεάν rapid test, σημειώνοντας ότι εκεί δεν υπάρχει νόμος για τον κορoναϊό. Το «υπουργείο Θεραπειών» όπως αναγράφεται στην επιγραφή, λειτουργεί στην περιοχή το τελευταίο διάστημα και οι ιδιοκτήτες του υποστήριζαν ότι δεν δέχονται έλεγχο από καμία κρατική υπηρεσία.

Η αυτοαποκαλούμενη ως υπουργός, που μένει στην περιοχή τα τελευταία δυο χρόνια, ψέκαζε πελάτες με δήθεν αντίδοτο του κοροναϊού. Οι αστυνομικές Αρχές, πάντως, προσήγαγαν την υπεύθυνη του καταστήματος και η Αράχοβα έμεινε χωρίς… υπουργείο.

Το τελευταίο περιστατικό που έρχεται στο φως, είναι ότι μέλη της επιχείρησης παρήγγειλαν από παραγωγό του Παρνασσού ένα τόνο μέλι, του είπαν να το τοποθετήσει σε βαζάκια, όταν έφτασε όμως η ώρα της πληρωμής, η κατάσταση περιπλέχθηκε. Οι «θεματοφύλακες», σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μίλησαν για πληρωμή με… πέτρες, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό του παραγωγού που τελικά τους έδιωξε κακήν κακώς από τον χώρο εργασίας του.

«7 υπουργεία σε όλη την Ελλάδα»

Η… υπουργός μένει μόνιμα στην Αράχοβα εδώ και λίγα χρόνια, ενώ όταν κυκλοφορεί έξω φοράει επίσημο ένδυμα. «Είναι το επίσημο ένδυμά μου σαν υπουργός όταν κυκλοφορώ έξω στην αποικιοκρατία, γιατί το συμπαντικό δίκαιο επικρατεί των υπολοίπων».

Σύμφωνα με την… υπουργό, υπάρχουν άλλα 6 υπουργεία σε όλη την Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική, στην Καβάλα, στην Αθήνα, στην Ικαρία και τη Σάμο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version