ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογράφη σύμβαση αγωγού εξωτερικής αποχέτευσης πρώην Δήμου Κεραμωτής με βιολογικό καθαρισμό Χρυσούπολης

Την Τρίτη 18 Μαρτίου υπογράφηκε η σύμβαση του έργου της ΔΕΥΑΝ που αφορά στον Αγωγό Εξωτερικής Αποχέτευσης πρώην Δήμου Κεραμωτής με τον Βιολογικό Καθαρισμό Χρυσούπολης, προϋπολογισμού: 1.178.395,24 ευρώ.
Το έργο αφορά το ένα από τα δύο μέρη που απαιτούνται για την δικτύωση της γραμμής.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης: «Σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, το χειμώνα του ’15 θα ολοκληρωθούν οι κατασκευές στο μεγαλύτερο μέρος του έργου έτσι ώστε την άνοιξη του ’15 να έχουμε ένα ολοκληρωμένο και πλήρες έργο».
Με το έργο αυτό αλλά και τα έργα της Γραβούνας και του Χρυσοχωρίου που έπονται, θα λειτουργήσουν υποδομές σε ένα μεγάλο μέρος του κάμπου του Νέστου. Όπως μάλιστα τόνισε ο κ. Μιχαηλίδης: «Αναμένεται το έργο του οποίου η μελέτη πιστεύω ότι θα χρηματοδοτηθεί στην επόμενη προγραμματική περίοδο, δίνοντας τη δυνατότητα να δημιουργηθούν δίκτυα και στους τρεις οικισμούς Ν. Καρυάς, Πηγών, Αγιάσματος ολοκληρώνοντας έτσι το δίκτυο σε όλο τον κάμπο. Φυσικά έχουμε την ωριμότητα στους γιακάδες με μελέτες και για τους 6 οικισμούς, προκειμένου να ολοκληρώσουμε μια πολύ σημαντική υποδομή που είναι το δίκτυο ακαθάρτων του Δήμου Νέστου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version