ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρισάγιο και πλήθος κόσμου στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός | Τα συγκλονιστικά μηνύματα

Εκπρόσωποι όλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης έδωσαν το παρών στο τρισάγιο που τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης με πρωτοβουλία του Α.Σ της κιτρινόμαυρης.

Πλήθος κόσμου αποτίει φόρο τιμής από νωρίς σήμερα το πρωί, στο σημείο όπου ο 19χρονος Άλκης Καμπανός, έχασε ακριβώς πριν από ένα χρόνο τη ζωή του, από τα δολοφονικά χτυπήματα της ομάδας των 12.

Αθλητές του Άρη, του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων από πολλά αθλήματα, παλαίμαχοι αλλά και απλός κόσμος παρακολούθησαν σιωπηρά το τρισάγιο που τελέσθηκε στη συμβολή των οδών Αλκιβιάδη Καμπανού και Πλαστήρα, με πρωτοβουλία του Α.Σ Άρη.

Από το σημείο που για μία ακόμη φορά πλημμύρισε από φανέλες και άλλα αναμνηστικά από ομάδες, μαζί με τα κεράκια και τα λουλούδια, όλοι ευχήθηκαν ο 19χρονος να είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας και το όνομά του να μην ξεχαστεί ποτέ.

Παράλληλα, έστειλαν μηνύματα ενότητας, επισημαίνοντας ότι στον αθλητισμό κανένας δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον άλλον.

Συγκλονίζουν τα γράμματα στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη – «Ποτέ ξανά αυτή η αδικία, ποτέ ξανά αυτή η αμαρτία»

«Ποτέ ξανά αυτή η αδικία. Ποτέ ξανά αυτή η αμαρτία. Ποτέ ξανά αυτή η κτηνωδία. Ποτέ ξανά άλλη δολοφονία. Άλκη ζεις» έχει γραφεί σε μια κάρτα ανάμεσα σε λευκά τριαντάφυλλα, στο σημείο της δολοφονίας του, επί της οδού Γαζή.

Το σημείο της δολοφονίας έχει πλημμυρίσει με λουλούδια, κεριά, κασκόλ, φανέλες και δεκάδες σημειώματα από ανθρώπους που έχουν περάσει από χθες και συνεχίζουν σήμερα, εκφράζοντας την λύπη και τον αποτροπιασμό τους για τον θάνατο του 19χρονου.

«Δεν θα καταλάβω ποτέ το γιατί. Συγγνώμη που αγαπήσαμε το ίδιο άθλημα. Να είσαι καλά εκεί ψηλά!» γράφει ένα άλλο γράμμα.

 

Δείτε περισσότερα εδώ: real.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version