ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριάντα φοιτητές από το Πανεπιστήμιο ΚEMPTEN της Γερμανίας επισκέφθηκαν τον Δήμο Καβάλας

Τριάντα φοιτητές από το Πανεπιστήμιο ΚEMPTEN  της Γερμανίας επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί, Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, το Δημαρχείο, τους οποίους υποδέχθηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Πολιτιστικών Δράσεων, κ. Κυριακή Χιώτη-Πρασσά.

Είναι η 5η συνεχή χρονιά που φοιτητές από το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο επισκέπτονται την πόλη της Καβάλας και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ θα μπορούσαν να επιλέξουν όποια χώρα επιθυμούν,  γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη τους για την πόλη μας και τους θεσμούς της.

Η κ. Πρασσά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους φοιτητές, με τους καθηγητές που τους συνόδευαν από τη Γερμανία και τον κ. Ζουμπουλίδη Βασίλειο, Καθηγητή  του ΤΕΙ Καβάλας, τονίζοντας τους στενούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας που έχει ο Δήμος Καβάλας με την πόλη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, τις πολλές επιλογές για ευχάριστη διαμονή στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή, αλλά και για προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας.

Οι φοιτητές μάλιστα θεώρησαν χρήσιμο στην επόμενη επίσκεψή τους στην Καβάλα, να συνοδεύονται από στελέχη του Δήμου τους και έτσι δεσμεύτηκαν να το προτείνουν μόλις επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Η κ. Πρασσά τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους, τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα, ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version