Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις επιθέσεις και ληστείες σε βάρος ανηλίκων σε Πετρούπολη, Χαϊδάρι και Νέο Ηράκλειο

Τρία περιστατικά επιθέσεων σε βάρος ανηλίκων σημειώθηκαν από το βράδυ της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου έως σήμερα τα ξημερώματα, σε Πετρούπολη, Χαϊδάρι και Ηράκλειο Αττικής, ενώ ένας 17χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, χθες, λίγο πριν από τις 20:00, στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Θεσσαλίας, στην Πετρούπολη, δύο δράστες ακινητοποίησαν 15χρονο και αφού τον χτύπησαν του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνό του και τράπηκαν σε φυγή.

Περίπου, μια ώρα αργότερα, στην οδό Κερκύρας, στο Χαϊδάρι, δύο δράστες με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν έναν 14χρονο και έναν 16χρονο και τους πήραν τα κινητά τηλέφωνά τους.

Επίσης, στις 02:00 τα ξημερώματα, άγνωστοι χτύπησαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι 17χρονο κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Νέο Ηράκλειο. Στη συνέχεια, ο ανήλικος κατάφερε να πάει μόνος του στο ΚΑΤ, ενώ η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου για το περιστατικό.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 

Πηγή: newsbomb.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη η πληρότητα στις ξενοδοχειακές μονάδες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ την περίοδο του Πάσχα

Ως ένα μέτριο χειμώνα χαρακτηρίζει ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Δράμας, κ. Αγγελος Καλλίας, των χειμώνα του 2023-2024 για την περιοχή με την δίκη τους σεζόν που είναι ο χειμώνας να έχει φτάσει στο τέλος του.

Ενω οι επαγγελαμτίες είναι αισιόδοξοι για το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς αναμένται να υπάρξει κίνητικότητα στην περιοχή κατα την περίοδο του Πάσχα αλλα και της Δρμοινογνωσίας.

Αισιόδοξοι ωστόσο είναι και οι επαγγλαμτίες των ξενοδοχειακών μονάδων της Θράκης καθώς και εκεί αναμένεται αύξηση της πληρότητας κατα την περιόδο του Πάσχα.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη | Μηνύσεις εναντίον Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων

Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας μετέβησαν σήμερα (30/04) συγγενείς θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, οι οποίοι στρέφονται με μηνύσεις κατά πολίτικων προσώπων και στελεχών των σιδηρόδρομων.

Μήνυση και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η συμπληρωματική μήνυση έγινε ονομαστικά κατά των μελών της Συντονιστικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας που είχε αναλάβει τότε την διαχείριση του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Στη Συντονιστική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν και πολιτικά πρόσωπα, ενώ, οι συγγενείς των θυμάτων κατέθεσαν μήνυση προσωπικά και ονομαστικά και κατά του ΠρωθυπουργούΚυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για μήνυση η οποία συζητείτο το προηγούμενο διάστημα και στην ουσία, έρχεται σε συνέχεια της απόφασης, μέσω της οποίας έκανε δεκτή την προσφυγή πατέρα θύματος και έστειλε τη δικογραφία στη Βουλή ως προς τους τότε Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και την Υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη.

Πηγή: newsbomb.gr

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Εργατική Πρωτομαγιά | Απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων τη Μ. Τετάρτη

Τα συνδικάτα θα τιμήσουν την Εργατική Πρωτομαγιά με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις, παρόλο που επίσημη αργία έχει μεταφερθεί από το υπουργείο Εργασίας για την Τρίτη 7 Μαΐου.

Η απεργία θα έχει αντίκτυπο και στις μεταφορές καθώς με την απόφαση συμμετοχής που έλαβε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, δεν θα πραγματοποιηθούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια, ενώ ανάλογη απόφαση έλαβε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, αναμένονται οι ανακοινώσεις των σωματείων εργαζομένων στα συγκεκριμένα ΜΜΜ.

Επίσης απεργούν δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι των ΜΜΕ, την Μ. Τρίτη όσοι εργάζονται σε εφημερίδες και την Μ. Τετάρτη όσοι εργάζονται σε ηλεκτρονικά μέσα.

Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις της χώρας από τα εργατικά κέντρα, τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ.

Κάλεσμα της ΓΣΕΕ

Η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της τονίζει πως «δεν “διεκδικεί” από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις να κηρύσσουν ως Αργία την 1η ΜΑΗ και μάλιστα μεταφερόμενη και περιφερόμενη.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, στην 24ωρη Γενική Απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά, την Τετάρτη 1η Μαΐου και στο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων, στις 11.00 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στα Συλλαλητήρια των Εργατικών Κέντρων».

Η ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. επισημαίνει πως «καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν δυναμικά το παρών στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 1η του Μάη 2024, σε ολόκληρη τη χώρα. Η απεργιακή συγκέντρωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην Αθήνα θα γίνει στις 11:00πμ, στην Πλατεία Κοραή».

Στο Σύνταγμα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ: «Για την εργατική τάξη σε όλο τον κόσμο, η Πρωτομαγιά αποτελεί τον φάρο της ανειρήνευτης ταξικής πάλης. Δεν θα περάσει η προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ να καταργήσει την απεργία της πρωτομαγιάς, βασισμένη σε νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και να την μετατρέψει σε εορταστική αργία.

Οι αγώνες μας πρέπει να συνεχιστούν και να δυναμώσουν.

Όλοι στην απεργία της Πρωτομαγιάς και στις απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων σε όλη την Ελλάδα.

Στην Αθήνα, στις 10:30 το πρωί στο Σύνταγμα».

naftemporiki.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en