ΕΚΛΟΓΕΣ

Τρεις βουλευτές για τον ΣΥΡΙΖΑ και ένας για τη ΝΔ στην Καβάλα

Δύο νέοι βουλευτές θα βρεθούν στα έδρανα της Βουλής τις επόμενες μέρες για την Καβάλα, έναν παλιός και ένας που κάτι χρώσταγε. Με την τελική διανομή εδρών στην Καβάλα να σχηματίζεται στο 3-1 υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ δύο νέα πρόσωπα από τον πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ και του παλαιού Συνασπισμού θα βρεθούν στην Βουλή, ο λόγος για τους Ηλία Ιωαννίδη και Αλεξάνδρα Τσανάκα –την πρώτη βουλευτή γυναίκα- που κατάφεραν και εκλέχθηκαν με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο παλιός είναι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος πρώτευσε ξανά ανάμεσα σε όλους τους υποψηφίους με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Αυτός όμως που σίγουρα νιώθει την μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι ο βουλευτής των 3 ημερών Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ήταν το καλοκαίρι του 2012 όταν ο κ. Εμμανουηλίδης με τον ΣΥΡΙΖΑ να έρχεται δεύτερος στην πρώτη εκλογική μάχη εκλέχθηκε για μόλις 3 μέρες βουλευτής Καβάλας καθώς έγιναν επαναληπτικές εκλογές με τη ΝΔ να παίρνει τελικά όλες τις έδρες του νομού.

Ικανοποιημένος όμως εμφανίζεται μέσα στην γενικότερη πικρία της παράταξης για το αποτέλεσμα και ο υποψήφιος με τη ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης ο οποίος έκανε τεράστια έκπληξη τερματίζοντας μπροστά από τον βετεράνο των βουλευτικών εδράνων Γιώργο Καλαντζή.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version