ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρείς τυχεροί απο τις κληρώσεις των ιδιωτικών ΚΤΕΟ AUTOVISION σε Καβάλα και Χρυσούπολη (video)

Η AUTOVISION επιβραβεύει τους πελάτες  που την εμπιστεύονται για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος τους και πρόσφερε σε 3 νικητές τα τέλη κυκλοφορίας για τα οχήματα τους .

Η πρώτη κλήρωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο υποκατάστημα του Αμυγδαλεώνα,  από τον υπεύθυνο Απόστολο Παπαδόπουλο. Οι 2 μεγάλη νικητές ήταν η  κ. Δέσποινα Γεωργιάδου και ο  κ. Αθανάσιος Βδέλας  κάτοικοι  της περιοχής .

Το αυτοκίνητο αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα μέσα για τις μετακινήσεις μας και για αυτό άλλωστε καθημερινά στους δρόμους κυκλοφορούν χιλιάδες οχήματα. Για να είναι όμως το αυτοκίνητό μας αξιόπιστο και ασφαλές για εμάς, τους συνεπιβάτες μας, αλλά και τους υπόλοιπους οδηγούς, κάθε κατασκευαστής ορίζει κάποιους τακτικούς ελέγχους που θα πρέπει να γίνονται από ειδικευμένους τεχνικούς ανά συγκεκριμένα χρονικά ή χιλιομετρικά διαστήματα. Η τήρηση των σέρβις εγγυάται τη μακροζωία του αυτοκινήτου τονίζει ο διευθυντής του ιδιωτικού Κ.Τ.Ε.Ο. AUTOVISION  Καβάλας Απόστολος Παπαδόπουλος.

Παράλληλα στην κλήρωση του υποκαταστήματος Χρυσούπολης νικητής  αναδείχθηκε ο Αθανάσιος Αθανασιάδης  κάτοικος Χρυσούπολης.

Ο υπεύθυνος του ιδιωτικού Κ.Τ.Ε.Ο. AUTOVISION Χρυσούπολης Αβραάμ Χρυσανθόπουλος  μας αποκάλυψε πως πλέων οι Έλληνες οδηγοί είναι ποιο επιμελής με τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους , με απώτερο στόχο να ελαχιστοποιήσουν τη φυσιολογική φθορά και ενδεχομένως να γλιτώσουν από την ταλαιπωρία και τα περιττά έξοδα. Την ίδια ώρα το κόστος του ελέγχου του αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί αισθητά παρά την συνεχόμενη βελτίωση των τεχνικών και των μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται στον ελέγχων .

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version