ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραγική εμφάνιση από τον ΠΑΟ και ήττα με 1-0 από τη Βέροια

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα της Super League γνώρισε ο Παναθηναϊκος, καθώς μετά το Περιστέρι έφυγε με άδεια τα χέρια και από τη Βέροια.

Η βασίλισσα του Βορρά με τον υπηρεσιακό τον Πέτρο Γαϊτάνο στον πάγκο της, επιβλήθηκε με 1-0 των «πράσινων», οι οποίοι πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση κι έτσι μοιραία υποτάχθηκαν από τους γηπεδούχους.

Με αυτό το νέο αρνητικο αποτέλεσμα ουσιαστικά μπήκε «ταφόπλακα» στις λιγοστές ελπίδες που είχε το «τριφύλλι» για τον τίτλο, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός είναι στο +9, έχοντας και ένα ματς λιγότερο (αυτό με τον Πανθρακικό).

Το γκολ που έκρινε το ματς και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στη Βέροια, η οποία σημειωτέον προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, το πέτυχε ο Μπεν στο 36ο λεπτό.

Βέροια-Παναθηναϊκός 1-0

Γκολ: 36′ Μπεν (Βέροια)

Κίτρινες: Αμαραντίδης, Καντιμοίρης – Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Λαγός

Βέροια (Στ.Γαιτάνος): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Όστοϊτς, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπαλάφας, Μπαργκάν (45΄+1 Ντουμίτρου), Γεωργιάδης (64΄ Τάτος), Μπεν, Κάμπορα (76΄ Νέτο)

Παναθηναϊκός (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Μέντες (46΄ Λαγός), Πράνιτς, Νίνης (58΄ Ατζαγκούν), Μαυρίας, Πέτριτς, Καρέλης (69΄ Κλωναρίδης)

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version