ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρίτος ο Ατρόμητος 2-0 τον Παναθηναϊκό

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και πήρε την τρίτη θέση στο μίνι-πρωτάθλημα. Τα δύο γκολ πέτυχε ο Κώστας Κατσουράνης στο 41’ και το 61’.

Ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε στο γήπεδο δείχνοντας πιο αποφασισμένος να πάρει τη νίκη και απείλησε πρώτος με τον Μπάλλα να σουτάρει άουτ. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός που ξεκίνησε το ματς με δέκα Έλληνες στο βασικό σχήμα έμοιαζε νευρικός.

Μετά το 35’ οι Περιστεριώτες πίεσαν περισσότερο και κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το σκορ. Στο 41’ ο Πίτου Γκαρσία σέντραρε και ο Κώστας Κατσουράνης, που ήταν αμαρκάριστος, με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Το 2-0 ήρθε στο 61’ με σκόρερ και πάλι τον 35χρονο αμυντικό χαφ. Ο Ούμπιδες σέντραρε από τα δεξιά, ο Μαρινάκης απομάκρυνε λανθασμένα και ο Κατσουράνης με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Γιάννης Αναστασίου για τον Παναθηναϊκό χρησιμοποίησε τους Αγγελόπουλο και Στάικο που προέρχονται από τις ακαδημίες των «πράσινων».

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2-0 (Novasports 2)

Γκολ: 41′, 61′ Κατσουράνης

Κίτρινες κάρτες: Καραμάνος – Λαγός, Καρέλης

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας (67′ Δημούτσος), Κιβρακίδης, Κοντοές, Ούμπιδες, Καραμάνος (78′ Μπρίτο), Παπάζογλου (58′ Ναπολεόνι).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός, Δώνης (86′ Στάικος), Νίνης (62′ Μέντες), Ντίνας (81′ Αγγελόπουλος), Μαυρίας, Καρέλης.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version